Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Хотел "Перфект" - едно различно място!

Хотел "Перфект" е едно различно място, в което перфектно се съчетават удивителната природа на Стара планина, спокойствието, тишината и домашния уют, където можете да се насладите на една истинска почивка, да проведете Вашият семинар, тийм билдинг, тренинг или да организирате семейно или фирмено тържество.
Курортен комплекс “Перфект” е разположен в село Ямна, община Етрополе на около 900 м. надморска височина. Комплексът предлага удобства, тиха и уютна обстановка, възможност за разходка и спорт сред кристалния въздух и величествената природа на Балкана.
Разстоянието от София е около 85 км. по маршрут София-Правец-Етрополе-Ямна, изход от столицата “Ботевградско шосе” и автомагистрла “Хемус”.
Не случайно районът е получил нарицателното “малката Швейцария”.
ЗА КОНТАКТИ
с. Ямна, общ. Етрополе
Етрополе
Тел: 0889 855 966
Уебсайт: http://www.hotelperfect.eu
Email: perfect@bitex.bg
Публикуван на 10.04.2009, 2204 посещения.
Коментари (2)
Guest, 15.10.2009, 12:46:13 (преди 15 години)
Цена от 80 лева за двойна стая в хотел на края на света е много висока. Чувството за тишина и спокойствие е измамно, на сутринта ще ви събудят звънци на стада и машини за рязане на дърва. На влизане любезно ще ви попитат дали да ви пуснат бойлера, ако ще се къпете. Отопление няма. Средата на октомври умряхме от студ. Собственикът явно е решил изведнъж да стане богат. Иначе природата е супер.

Guest, 28.11.2009, 19:13:38 (преди 15 години)
Уважаеми г-н Копчев, благодарим за изказаното мнение, тъй като то е важно за нас с оглед повишаване качеството на предлаганите услуги. Уважаваме градивната критика и се съобразяваме с нея до колкото е възможно, но във Вашият случай (тъй като си го спомням много добре) тя не е такава

1. Вие нямахте направана резервация, което обяснява изключеният бойлер.

2. Беше Ви предложена стандартна стая, която щеше да Ви стува 60.00лв (т.е 30лв на човек) тази цени са напълно адекватни за предлаганите стаи, но Вие избрахте двойката лукс

3. Със сигурност не Ви е задававан въпрос относно личната Ви хигиена, уверявам Ви никой не се интересува от нея.

4. Във Вашата стая имаше отоплителен уред, който явно не сте намерили за нужно да включвате, все пак когато бяхте наши гости температурата беше над 20 градуса. Тъй като се определихте за човек, който е обиколил българските хотели, би трябвало да сте на ясно, че ако искате да е баня в стаята, която ще наемете и водата да е е гореша в момента на пристигането Ви, се прави резервация.

5. Телешките стекове действително са 27.00лв., но няма и как да бъдат по-малко след като 1кг качествено телешко бон филе (охладено) в магазина струва м/у 46-52.00лв за кг., а порцията, за която сте платили 27.00лв е 400гр. Ястията се приготвят на момемнта и специално за клиента,който е избрал да хапне в нашият ресторант и това разбира се изисква повече време за приготвянето им в сравнение с полуфабрикатите и заготовките използвани масово в съвременното ресторантьорство.

6. Дори да отидете в гората, няма нашин да не чуете звънци на стада.........

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!