Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

деликатесен магазин Прованс

Топли закуски и хляб френско производство
Храни и продукти от цял свят
Български стоки на най-ниски цени
Топли напитки, фрешове
ЗА КОНТАКТИ
Гурко 8
Ботевград
Публикуван на 12.10.2009, 6178 посещения.
Коментари (12)
Guest, 22.10.2009, 21:10:57 (преди 15 години)
Ходила съм там,цените им са височки,има стоки със изтекъл срок на годност аз лично съм попадала на такива, и хляба не е френски както те казват и рекламират чист и натурален български хляб, но различни видове и форми.


Guest, 22.10.2009, 21:20:00 (преди 15 години)
Guest 1 и сестрами 2,3 пъти е пазарувала от там последния път е взела пиле което е имало дъх и било като гълъбче за 7,00 лв. е това не е нормално излагат се по този начин. А има някво момиче което и е предлагало кво ли не.

Guest, 22.10.2009, 22:16:54 (преди 15 години)
ако не се бъркам този магазин се намира до тур. агенция там продават ход-дог, банички, кроасани и някво кексче за 1,70лева луди хора. същото кексче в софия е 1лв хора осъзнайте се бе ход-дога е мого гаден племеника ми повръща от него наложи се да му промия стомахчето, но БАНИЧКИТЕ СА СУПЕР това го признавам много пъти съм си взимала ама др. неща не струват повярвай те.


Guest, 23.10.2009, 12:24:08 (преди 15 години)
Не знам кога сте ходили,но аз не съм забелязала да са толкова високи цените.Ако са наистина деликатесни стоки е ясно,че няма да са стотинки.Цените според мен са нормални.Даже безалкохолните и някои неща са по-евтини.Баничките,кроасаните и кафето са им супер.Един път си взех кафе и вече другите ми се струват ужасни дори в кафетата.Много е хубаво.

Guest, 23.10.2009, 12:29:58 (преди 15 години)
Аз купувам от там черни хлебчета,които са френски наистина.Поръчвам си и ми ги печат за 10 мин. топли.Много са хубави.

Guest, 23.10.2009, 15:39:47 (преди 15 години)
1,2 и 3 ходила ли си на училище бе сестро, толкова правописни и граматически грешки на едно място за първи път виждам. Оказва се, че си снабдител на този магазин щом знаеш, че хляба е български, освен това си докторка, която прави промивки на стомаха. Посмали малко, че ще се задавиш от злоба. Така нареченото кексче е мъфин с къпини на фирма ДЕЛИ ФРАНС и в София се продава на цена 3.40. Що се отнася до "гълъбчетата" те се печат само по поръчка и струват 6 лева. Стоки с изтекъл срок за разлика от другите магазини в този няма. А и защо си пазарувала там два, три пъти като не ти харесва.

Guest, 24.10.2009, 09:23:33 (преди 15 години)
Нямам акаунт, но ще изляза от анонимност, тъй като се чувствам лично обидена да коментари, нямащи нищо общо с действителността!

Аз съм снахата на собственичката и не мога да понасям хора, които се опитват да омаскарят честния бизнес и шефове, държащи на качеството на обслужване, на хигиената и т.н. в магазините си. Не искам и да си помислям, че първите 3 коментара са написани от бивши служители, които са били уволнени заради неспазване на трудовата дисциплина, нехайно отношение към материална собственост на фирмата или пък за неуважително отношение към ръководен персонал.

Затова ще приема, че наистина са недоволни клиенти и има нещо вярно в думите им, макар че 100% истина в тях няма, сигурна съм, и ще кажа защо.

Ще се обърна към всички клиенти поотделно:

1. Гост 1, моля кажете откъде имате информация за произхода на хляба. Щом сте попадали на стоки с изтекъл срок, значи сте си ги купили, тъй като магазина не е на самообслужване. Защо не направихте рекламация? Ако е било скоро, донесете продукта, вие сте в правото си да върнете нещо, което е негодно за употреба.

2. Гост 2, моля предайте на сестра си, че също има право да направи рекламация. Елате с нея в магазина и кажете кога е станало това, както и кой ви го е продал. Все пак, ние не можем да наблюдаваме служителите си нон-стоп, не знаем къде точно е бил проблема, така ще ни направите услуга и на нас. Момичето, което "предлага какво ли не" може и да съм била аз, а в общия случай е по-добре да предложиш, отколкото да мълчиш като риба. Някакви възражения?

3. Гост 3, Вашето мнение направо ме обижда и ще Ви кажа защо! Първо, като човек, който се предполага, че не знае нищо за фирмата, мениджмънта и т.н., как така не забелязахте, че основната функция на съседното помещение е Магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари?! Второ, имате ли идея колко струва мъфина в София? В Старбъкс е 3 лв, а в Макдоналдс - 2 и нещо (не съм си налагала да помня с точност). "племеника ми повръща от него наложи се да му промия стомахчето"... Това ме хвърли в тъча, честно! По няколко причини. Първата е, откъде Вие знаете как се прави промивка на стомах и то на дете?! Аз, доколкото знам, се прави само в болнично заведение от лекари! Втората е, че аз съм бременна и ям от този хот-дог и никога не съм имала каквито и да било проблеми, както и въобще с храната в магазина. Ако е имало някакъв проблем с някой от продуктите в хот-дога или в сандвич или каквото и да е друго от магазина, то е и в наш интерес да бъдем осведомени и да вземем мерки. И последния ми довод е, че аз ако бях на Ваше място или на мястото на майката, щех да дотичам веднага в магазина и да вдигна луд скандал, че са ми натровили детето. Искрено се надявам това да само опити за омаскаряване, а не наистина да се е случило. И все пак не мога да си представя, че някои недоброжелател ще бъде толкова злобен и нагъл, че да въвлече и едно дете в собствената си злъч! Гост 3, за Вас важи същото, което помолих и предтите 2ма - елате при нас и кажете оплакванията си, ние ще потърсим евентуалната грешка в нас или нашите доставчици.

Приятен ден на всички!


Guest, 24.10.2009, 17:09:55 (преди 15 години)
Пак съм аз, снахата Усмивка

Хрумна ми една идея!

Имам предложение към Гост 3: Моля, кажете ми къде именно в София сте виждали въпросните "кексчета" (говорим за френски мъфин с къпини!!!) на цена 1 лв. Ще отида и ще проверя и ако наистина е така, получавате 10 мъфина безплатно от мен, тъй като офертата не е за изпускане, това е цена с около 30-40% по-ниска от цената, която ни дава вносителя за поръчка на едро! Очаквам отговор и, моля, не ми пишете, че стринката на племенника на първи братовчед на мъжа ви ви е казала!


Guest, 08.11.2009, 17:28:45 (преди 15 години)
Още ли е снахата........,или е бившата...

а може би Чипилска е станала по-толерантна!

Guest, 09.11.2009, 11:06:09 (преди 15 години)
N9-Ех,злоба,злобааааа!!!

Guest, 16.01.2010, 23:45:11 (преди 14 години)
Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен

Guest, 21.04.2010, 11:10:38 (преди 14 години)
Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!