Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

набирам дистрибутори на Аквасорс

Ако свободното време, допълнителният доход, просперитетът, шансът да отделите от свободното си време, помагайки на другите, работейки в позитивна среда, също имат значение за Вас, тогава, защо да не се запознаете с бизнес възможността на АкваСорс.

С невероятните възможности на пресата и известните списания, без риск, на минимална начална цена, бизнес възможността е отворена за всички на възраст над 18 години, които желаят, като допълнителна работа или на пълен работен ден, да подобрят своето бъдеще.

Като дистрибутор на АкваСорс Вие ще се възползвате от:

Обучения
Нашата уникална система за индивидуално обучение се подкрепя от семинари, които гарантират, че можете да я изучавате в удобно за Вас време, със собствени скорост и начин на възприемане.

Израстване
За разлика от служебното място, тук Вие решавате кога да израстнете. „Евро бизнес програма”-та е отворена за всички. Без значение от вашата възраст, пол, образование , раса или религия.

Признание
За разлика от другите фирми,ние обичаме да признаваме успеха.Без разграничение, ние празнуваме успеха, независимо, колко малък е той.

Гаранция
Това не е работа, от която можете да бъдете уволнени. Вие постигате своята собствена сигурност, изграждайки своя бизнес и доходи под закрилата на значителен, добре установен бизнес.

Гъвкавост
Работите, когато искате - докъто сте със семейството, по време на работата или хобито си. Използвайте тази възможност, за да имате време да се насладите на живота!

За повече информация, как да станете дистрибутор, се обърнете към човека, който Ви е запознал с АкваСорс.
ЗА КОНТАКТИ
Балканска 20
Ботевград
Тел: 0898612156
Уебсайт: http://www.aquasource.net/
Email: jordanova_silvia@yahoo.com
Публикуван на 07.11.2012, 11372 посещения.
Коментари (3)
Guest, 10.11.2012, 10:18:19 (преди 10 години)
Аз пък набирам дистрибутори на свински пържоли!

Guest, 12.11.2012, 13:04:09 (преди 10 години)
Смее се Смее се Смее се

Guest, 19.11.2012, 13:49:39 (преди 10 години)
Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!