Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Местен орган на БСК в Ботевград

Ботевградската фирма „Инфостар” ООД от началото на 2007 г. е оторизирана да представлява Българската стопанска камара на територията на Община Ботевград. Амбицията на „Инфостар” ООД е да обедини фирмите от региона в обща структура, с цел единно представителство на ботевградския бизнес и защита на неговите интереси пред местните административни органи. Чрез членството си в БСК фирмите имат възможност да ползват богата гама услуги. Съществено предимство на членството в голяма, представителна на национално и международно ниво организация, като БСК, е достъпът до актуална икономическа информация, вкл. за предстоящи промени в българското и европейското законодателство, за въвеждането на нетарифни ограничения в търговията с трети страни и пр. Чрез членството си в БСК фирмите имат възможност пряко да участват във формирането на позиции и предложения, в процеса на разработването и усъвършенстването на нормативната база в икономическата сфера.

ЗА КОНТАКТИ
Пл.”Незнаен воин” № 6 “Дом на арм.” ет.2,оф.1
Ботевград
Тел: 0723 / 66-347
Email: mikova@botevgrad.info
Публикуван на 10.10.2007, 4783 посещения.
Коментари (2)
Guest, 14.07.2010, 17:57:02 (преди 9 години)

Guest, 18.07.2019, 08:11:24 (преди 4 месеца)
I would love to read your article. With lots of interesting information, it left me with a deep impression, hoping that you will have more interesting articles.

https://fnafworld.co
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!