Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Анкети :: Дискусия за анкета

13.03.2015 / Ще подкрепите ли с подписа си отвореното писмо

Да, ще отида да се подпиша
66.6%
Не, защото се притеснявам
7.9%
Не, защото не споделям съдържанието му
25.4%
Общ брой гласували: 1340
Още анкети »
Коментари
« предишна123следваща »

Guest , 13.03.15, 23:04 (преди 5 години)
Тухлата в затвора!

Guest , 14.03.15, 08:52 (преди 5 години)
tova trqbvashe da stane mn po rano no palk nikoga nee kusno eva !!!!!!!

Guest , 14.03.15, 09:49 (преди 5 години)
tuka glasuvat DA no edva li e istina

Guest , 14.03.15, 10:25 (преди 5 години)
Къде трябва да отида за да се подпиша?

Guest , 14.03.15, 10:35 (преди 5 години)
Всеки, който се чувства свободен гражданин и има желание да изрази подкрепа към отвореното писмо, може да го стори с подписа си под текста му в един от следните обекти: интернет касата в Атлантис център, както и в касите на Кабелна Телевизия Ботевград в града и в селата Трудовец, Врачеш, Скравена, Литаково и Новачене.

Guest , 14.03.15, 12:42 (преди 5 години)
gavaliubov go natisnaha s kabelarkata dasi premahnat nezakonnite kabeli i se vqdqha v 4udo sega i zatova napraviha taq podpiska sega za6to po rano se ne setiza taq podpiska...

Guest , 14.03.15, 13:39 (преди 5 години)
срах ме е Тъжен

Guest , 14.03.15, 14:39 (преди 5 години)
не се излагайте толкова явно, грозна е цялата работа, толкова идиоти и заблудени души пишат и говорят глупости, моля ви.

Guest , 14.03.15, 14:58 (преди 5 години)
Едва ли са глупости. Напълно обективно ми изглежда, особено след като гледах изявите на синчето по медиите миналата година. Да не говорим че всеки знае как се взимат търговете.

Guest , 14.03.15, 15:34 (преди 5 години)
Mina vremeto na tulata,dosta se naqde

Guest , 14.03.15, 20:56 (преди 5 години)
Щях да повярвам в изявленията на опозицията ,но... наложи се да се сбъскам с хора от опозицията и видях колко струва ''тяхната''честност .Много по големи мошеници !!

Guest , 15.03.15, 14:51 (преди 5 години)
всички са мошенници, просто едни и прават нещо а други за нищо нестават освен да лаят, нито ви пука за търговете нито за ротондата, малки хора сте и такива ще си умрете, излагате се естествено и по зле е че го не усъзнавате.. дано успее тоя човек да се задържи още в нашата община че пак ще потъвате в дупки и лаина и децата ви ще ходят в децки градини като от филм на ужасите

Guest , 15.03.15, 17:00 (преди 5 години)
номер 12 в другите градове децата не ходат в детски градини,градовете са много по чисти от Ботевград А ЗА ДУПКИТЕ НЯМА ДА ГОВОРИМ. Къде са пешеходните пътеки.

Guest , 15.03.15, 17:34 (преди 5 години)
dokoga e sroka za podpisite.

Guest , 15.03.15, 19:55 (преди 5 години)
12-ти ОСЪЗНАВАТЕ,пише се с "О" и се учи в 3-ти клас.


Guest , 15.03.15, 22:19 (преди 5 години)
От 12 класа в училище на края разбрах, че мога да броя до 12. Тествах го на бала. Друго няма.

Guest , 15.03.15, 22:20 (преди 5 години)
Кул

Guest , 16.03.15, 18:04 (преди 5 години)
И да се върнат с лихвите всички нечестно придобити облаги не само от него, но и от всички около него. И никога да не се назначават в общината хора, които до сега са работили в нея111

Guest , 16.03.15, 21:32 (преди 5 години)
лайте си, подписвайте си.. ама да не ревете после само,ама и това се съмнявам защото половината сте идиоти тука

Guest , 18.03.15, 08:58 (преди 5 години)
Опорните точки на кмета Георги Георгиев по повод на отвореното писмо до институциите за корупционния модел на управление на Община Ботевград и коментари по тях:

Опорна точка 1:

Защо подобни проверки няма и в другите общини?

Коментар:

Тетевен е наблизо. Там се случва нещо подобно. Кметът е отстранен от длъжност с решение на съда, за да не възпрепятства прокурорски предварителни проверки и досъдебни производства. Същото ще се случи и в Ботевград.

Опорна точка 2:

В момента се вижда как държавната машина се е задействала? Най-лошото е, че е задействана за да бъде свален Г.Георгиев, СЕГА. Коя е била причината тези държавни институции да си затварят очите през изминалите 12 години?

Коментар:

Тук съм съгласен с кмета. Наистина, държавната машина е задействата със всичките си исили и институции – прокуратура, съд, полиция, ДАНС. Защо тези институции мълчаха 12 години усложливо и прикириваха престъпленията на Георгиев, това е друг въпрос. Да,, наистина системата е задействана, за да бъде свален Георгиев от кметския пост и да не може да се кандидатира за четвърти мандат. Той посегна от лакомия, безскрупулност и наглост на всичко и на всички. Създаде си много врагове, и то влиятелни врагове. Сега ще си го отнесе за лакомията.

Опорна точка 3:

АКО ТАКА БЪДЕ ПОДХОДЕНО И КЪМ ДРУГИТЕ КМЕТОВЕ, ТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ СЕ ОЗОВАТ В СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

Коментар:

И тук съм напълно съгласен с градоначалника. Всекиму – заслуженото. Време е да ги настигнем румънците!

Опорна точка 4:

Г.ГЕОРГИЕВ Е АТАКУВАН С ЦЕЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ КАТО КАНДИДАТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ В БОТЕВГРАД. В ТАЗИ АТАКА НЕ УЧАСТВА САМО ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА, Г.ГЕОРГИЕВ ЗНАЕ КОЙ Е ИНИЦИАТОРА И КОЙ ИСКАТ ДА СЛОЖАТ НА МЯСТОТО МУ.

Коментар:

Георгиев тук е прав отчасти. Той не просто ще се откаже да се кандидатира. На него ще бъде юридически невъзможно да се кандидатира заради скорошното си задържане и повдигане на обвинение. В тази атака наистина не участва само ЧАСТ от държавната машина. В тази атака участва ЦЯЛАТА държавна машина. Единственият останал покровител на Георгиев по върховете в София го е известил за скорошния край, както и за това – кой е инициатора на атаката и бъдещия наследник на кмета.

Опорна точка 5:

Г.ГЕОРГИЕВ ПРЕЗ ТЕЗИ 12 ГОДИНИ НЕ Е БИЛ САМ В СВОЕТО СИ УПРАВЛЕНИЕ, В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА СА ПРЕМИНАЛИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПАРТИИ И ТЕХНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ/ЕМИСАРИ СА УЧАСТВАЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИНАТА В НЕПРЯКА ФОРМА, КОЕТО Е ЕДНА ВСЕ ПАК ГАРАНЦИЯ ЗА НЕГО

Коментар:

Тук отиващия си кмет си позволява откровен рекет спрямо управляващите през последните 12 години. Посланието е ясно – не ме пипайте, защото ще разкрия всички далавери, в които сме били съучастници. Милият той. Ето такива заплахи политическото задкулисие в България не позволява никому. Съдбата на такива счелчаги е ясно. Тя е нерадостна. Дори нещо повече. Сетете се сами!

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Георгиев е узнал съдбата си. Всичко е изписано на очите му. Страхът в погледа е в резултат на предстоящото задържане. Той има само един единствен начин да отърве предстоящото – като сложи край на живота. Не е хуманно, но е доста реалистично!

« предишна123следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: