Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Анкети :: Дискусия за анкета

02.03.2017 / За кой ще гласувате на предстоящите избори за парламентна 26.03.2017 г.

4 - "Нова република"
4.7%
6 - "Воля"
5.4%
8 - "АБВ – Движение 21"
2.7%
9 - ДПС
1.1%
10 - "БСП за България"
21.3%
11- "ГЕРБ"
22.1%
16 - "Движение Да, България"
10.5%
17 - "Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО"
8.3%
21 - "Реформаторски блок - Глас народен"
3.2%
Други
3.2%
Колебая се
4.6%
Няма да гласувам
13%
Общ брой гласували: 2456
Още анкети »
Коментари
Guest , 16.03.17, 15:54 (преди 3 години)
Само комплексирани джуджета в тоя Ботевградски ГЕРБ!!!

Що не турихте Гошо, нали ви даде парици или мумията диТка

Guest , 16.03.17, 16:40 (преди 3 години)
Ми тая кухавела дето грози страницата под №16.Колко ли пари е дала и от къде ги е взела,като я знам?

Guest , 16.03.17, 22:46 (преди 3 години)
Гласуваме двама от телефони за ГЕРБ и брой гласували не помръдва.

Guest , 17.03.17, 09:40 (преди 3 години)
Нова Република с #4

Guest , 18.03.17, 09:46 (преди 3 години)
17 - "Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО"

Guest , 19.03.17, 13:27 (преди 3 години)
Обединени за какво?

Guest , 19.03.17, 20:52 (преди 3 години)
Воля Воля Воля Воля Воля Воля Воля Воля

Guest , 19.03.17, 20:53 (преди 3 години)
Марешки Марешки Марешки Марешки Марешки Марешки Марешки Марешки

Guest , 19.03.17, 20:53 (преди 3 години)
Марешки Марешки Марешки

Guest , 19.03.17, 20:54 (преди 3 години)
да ви еее и промитите герберски мозъци

Guest , 19.03.17, 22:46 (преди 3 години)
Гласувайте с 11 и преференция 3 за да продължим с развитието на Ботевград , в противен случай този мръшляк Гавалигата ще си узакони кабеляците и до там градът ни потъва !!!

Guest , 20.03.17, 09:26 (преди 3 години)
Гласувайте с бюлетина №10 за ГЕРБ и който си искате номер за преференция!

#71 и #72 лъжат, правилната бюлетина за ГЕРБ е №10 /десет/!


Guest , 20.03.17, 22:06 (преди 3 години)
И ГЕРБ и БСП са боклуци. Повечето от другите също.

Guest , 20.03.17, 23:46 (преди 3 години)
Златев е бил шута на Мартин лайното. След многото му гафове в които е забъркано името и на олигарха той е заявил, че не иска и да чува за този местен идиот. Дори жена му на Мартин която е прислужница на Златев е с последно предупреждение за уволнение след поредицата скандали. Представете си този дребен кретен до къде е стигнал с нахалството си и лъжите си, направи ни за смях. Човек без никакъв трудов стаж, занимавал се само с лихварство, нагло возейки се в бронирания си джип, който както всичко около него е купен с парите на жена му, която е като цялото общество разбра ги изкарва по най-срамния начин като обслужва елитни господа, това е истинско падение. Този същия дребен идиот който смята тук обществото за балъци и тъпанари които нищо не заслужават, както много пъти се е изразил смята, че с мръсните пари на жена си може да си плати кампанията, като раздава букетчета и рекламни материали с неговата тъпа физиономия и по този начин както се изразява ние балъците ще се подведем за пореден път да му осигурим краденето на този компрометиран кретен. Най-вероятно обществото вече се осъзнало да се откъсне от робските си окови, масово тук хората коментират и се възмущават, че тази порнография която им се предлага с този дребосък е най голямата обида която им е поднасяна. На всички е ясно, че този дребен фалшификат се надява, че ще има истински балъци които да го изпратят във властта да краде на воля. И както той сам се е изразил много пъти целта му е да стигне по-нагоре и да опита с всички сили да пречи и да съсипе всичко тук, да се блокират проекти които са одобрени, да се изнудва и пречи на местната власт и да няма никакво развитие за общината. За малкото си време през което е бил във властта, поставен задкулисно този малък мръсник е показал, че е жалък и злобен кариерист който съсипва всичко около себе си. А тази простотия която ни поднесе ГЕРБ със този дивак е най-голямата подигравка, само простак би подкрепил подобно предложение.

Guest , 20.03.17, 23:48 (преди 3 години)
Известно е, че партия ГЕРБ е най-мафиотската структура създавана в нашата политика. Тази партия е създадена и е собственост на силовите групировки в които все още са кукловоди такива като Маджо, Пашата също така Маргините, Тимаджиите също и най-известните наркобосове. Тук трябва да се споменът и най-големите крадци с основните суровини, който се отчитат където трябва и укриват огромни данъци, такива боклуци са Златев който ни ограбва с горивото също така и такива като Домусчийски, който ограбва нашата икономика. И тези същите бандити са си избрали и назначили баш бандита Бойко тиквата. Представяте ли си като общество до къде сме стигнали, колко сме пропаднали за да има още някой който след всички тези поразии да гласува за тази просташка партия. Нейният лидер доказан неграмотен простак, без образование със купени и уредени фалшиви титли от групировката СИК за да може същия този простак на който същите тези му купиха мястото отдавна като главен секретар на МВР за да може да ги прикрива и да им разчиства пътя с търговията на горива и наркотици, става въпрос за най-известният доказан простак Бойко тиквата. Същия този смешен Бойко, който е бил член на БКП а сега безсрамникът се отрича от тях, същия този наглец който е бил член на групировката СИК и с радост е въртял бухалката водил е отряди за грабеж и рекет и също така е участвал в краденето на автомобили с тогавашния си приятел Петър сумиста. След това този мишок става агент и доносничи за да може да си изчисти името и да му се скрие досието като престъпник. И представяте ли си този неграмотен олигофрен мафията успя да ни го прибута и за премиер, който ни унищожи всичките национални интереси. Този същия наглец окраде с поставени фирми и малкото еврофондове които имаше. Вкара в поръчките всякакви диваци с некачествени фирми с които заедно крадеше. Най-позорния пример са некачествените магистрали които вече са разрошени, а парите са откраднати. Известен и срамен факт е, че той е ортак и дава най-големите поръчки на боклука Пеевски. Неговото управление е известно само със скандали и корупция. Обществото вече е наясно с жалката ни политическа класа, до сега е тъпкано и лъгано. Време е вече да се избират хора с морал и с образование за по-добро бъдеще и успех. И в другите партии има проблеми, но партия ГЕРБ е собственост на мафията, което е голям позор.


Guest , 20.03.17, 23:49 (преди 3 години)
На Златев му е под достойнството да контактува с такава дребна мишка като Мартин, той го уреди в листата на ГЕРБ благодарение на молбите на жена му която е прислужница и масажистка на Златев. Ако случайно Мартин стане депутат той ще трябва да е верен и да изпълнява всички желания на Златев до край, това са условията когато влезнеш в мафията. Този дребен боклук Мартин, който е без никакво достойнство, на който жена му Светла тръбата се раздава на елитни господа за огромни суми и подсигурява комфорта на този дребен пудел. При Петко доста интересни факти могат да се научат за този дребен идиот, който е готов за да се докопа до службичка да върши всякакви гадории. Готов е да прикрива гнусния ВЕЦ на гнусния Златев, който ни източва водата, също така да се радва и съгласява когато съсипват и унищожават нашия баскетболен отбор БАЛКАН. Този дребен парцал ако случайно попадне във властта абсолютно нищо няма да помогне а напротив ще пречи с всички сили на общинската администрация и на нашата община нищо да не се случи, това е неговата цел. Не е тайна, че джуджето е в жесток конфликт с кмета Гавалюгов. Този път обществото трябва да има морал и да мисли за своето бъдеще, не трябва да допуска да бъде манипулирано, чрез фалшивите рекламни материали и скъпите концерти които струват огромни суми откраднати от вас. Нима си мислите, че такъв долен човек който е готов да пръсне толкова много пари, ще работи за благото със сигурност не. Най-важната му задача е ако влезне във властта да възстанови финансовите си загуби и да започне да забогатява.

Guest , 22.03.17, 00:55 (преди 3 години)
21

Guest , 22.03.17, 15:02 (преди 3 години)
#4 Нова Република

Guest , 22.03.17, 15:33 (преди 3 години)
Ei prosti bukluk4ii komunistite vi klatuschkat 100 godini/GLUPAVI XORA/

Guest , 22.03.17, 16:45 (преди 3 години)
към всички вас завистливи драскачи влезли в ролята на некадърни журналисти.ако и вашите жени ги еб.ше Златев и вие щеше да сте мишоци ,даже и по дребни от него,но имате нещастието да ги е.ат дребни риби и жалки плъхове.Спрете с тази завист и злоба и с тези тъпи доводи и предположения, и не се мерете с Мартин защтото с няколко класи над вас..и в края на краищата и вие може да избирате кои да ви е.е жените,а не да научвате от порно саитовете ,и да се правите че незнаете нищо по въпроса..ps..и нека първи напише реплика този на които жена му не му слага рога с никои

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: