Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Анкети :: Дискусия за анкета

16.05.2011 / Ако местните избори се провеждат днес, кандидатите на коя партия бихте подкрепили?

ГЕРБ
26.6%
БСП
15.7%
ДПС
1.8%
Атака
8.9%
СДС
2.1%
ДСБ
3%
РЗС
2%
НДСВ
1.6%
Друга
2%
Ще подкрепя независима листа
3.4%
Ще гласувам за по-добрите кандидати, независимо от тяхната принадлежност
9%
Двоумя се дали да гласувам
5.9%
Няма да гласувам
18.1%
Общ брой гласували: 1828
Още анкети »
Коментари
Guest , 19.05.11, 16:20 (преди 10 години)
ЕКО СВИНЕФЕРМА ДО ГР.МОНТАНА,ПРОДАВА ЦЕЛОГОДИШНО МАЛКИ ПРАСЕНЦА И УГОЕНИ ПРАСЕТА. П Р О М О Ц И И

Guest , 19.05.11, 19:38 (преди 10 години)
За ГЕРБ и душата и п*****а си давам

Guest , 19.05.11, 19:56 (преди 10 години)
за какви личности ще гласувате? българите са мошеници и в червата.

Guest , 19.05.11, 23:41 (преди 10 години)
Като няма читави кандидати ще гласуваме ПРОТИВ!

За най-незначителния, най-невзрачния,който пък може да се окаже най-старателния и добрия впоследствие.

Guest , 19.05.11, 23:44 (преди 10 години)
ГЕРБ са втори отбор на червената мафия !!!!

ГЕРБ са мутри, милиционери, трафиканти, чалгаджии и бизнесмени от подземен тип - ВСИЧКИТЕ под червен комунистически чадър !!! С изключение на "геройски" загиналите, т.е. отстреляните мулета. ГЕРБ от своа страна не закача топ-червената мафия като : В.Божков, Иванов от 6-то, Захариев, Галеви, Стойков, Илиев от КАТ, Добрев, Първанов, Гергов и т.н. Само се имитира дейност - уж са дава на прокуратурата, т.е. на "прикриватурата". Защото прокуратурата е 100% червена и на ДС и е яко корумпирана !!! Често юнакът Бойко Борисов казва: " .... дал съм го на прокурор...". Все едно - нищо. Имитации по ГЕРБ.

БСП-ДС са топ-червената мафия, която е на най-високи места в енергетиката, контролира всички важни институции в държавата, тя е във фирми у нас и зад граница !!! Тя не закача мутрите на БОЙКО Борисов, както и самия него : за тъмното му мутренско минало, за трафиците и прането на пари, за Цветелинка и изпраните пари в СИ Банк и т.н. БСП-ДС също имитира анти-ГЕРБ действия....

Едните викат срещу другите, а те им го връщат. Играят си на опозиция и управляващи, а са едно и също. Все комунисти, все мафиоти. Разиграват ни театър. Уж са различни. Не случайно ГЕРБ се подкрепя безусловно от АТАКА !!! Логично, дори. ТАКА няма да има измъкмане !!!! Капанът, който ни гласят, е комунисти мафиоти да ни управляват вечно. Или едните червени мафиоти, или другите мутри-мафиоти. "Проектът Бойко Борисов" в действие ....

Guest , 20.05.11, 10:41 (преди 10 години)
Държавата ни погледната като единица/организация,фирма,структура и т.н./в сегашно време представлява точно копие на мафиостична структура като тези в Италия,САЩ или където и да е по света управлявана от един човек КРЪСТНИК.На мафията с име "БЪЛГАРИЯ" кръстникът е Бойко Борисов,а надолу по стълбицата са неговите капитани,консилиери и т. н.Жертвата им е народа на страната БЪЛГАРИЯ.Дрогират го до забрава и после му изсмукват кръвта.За наше нещастие този етап от развитието на обществото ни се случва сега.От философска гледна точка той е неизбежен.В Италия,САЩ и др. подобни държави това се е случило преди 100 години и все още действа.Помислете и ще разберете какво ни очаква.Нищо добро.Няма спасение от този ОКТОПОД.Историята го показва.Изходът е един:-СМЪРТ!!!

Guest , 20.05.11, 20:12 (преди 10 години)
На фона на това което започва да става от днес 20.05.2011г. в България,призовавам народа да се събуди да е активен,разумен и непримирим към несправедливостите.Бори се ако трябва и с цената на живота за правата и СВОБОДАТА си БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!Все още има истински българи които лелеят за ред и справедливост в МИЛАТА ни РОДИНА.Ако трябва и кървави писма ще пишем,както е било едно време.Готов съм да си дам живота за това!Смело в борбата!!! С поздрав от един истински българин от Ботевград.

Guest , 21.05.11, 14:31 (преди 10 години)
Застани с името си и Кмета ще те изсели Чуди се

Guest , 21.05.11, 14:34 (преди 10 години)
28,май си луд.Кой прави такава саможертва в днешно време.Я по добре иди в някоя западна държава да си живееш живота.Там има ред и справедливост,знам го понеже живея в Люксембург.С висше образование съм на 56г. с заплата 5500 евра.Всеки като мен ще си намери работа,не е трудно.Там всичко е прекрасно,живота е спокоен,а тук в България е лудница.Разбирам че си умен човек с възможности,тегли им една майна на тия мафиоти и се спасявай на запад.Никога не е късно.

Guest , 21.05.11, 14:38 (преди 10 години)
Кмета да го духа,ще ме изсели друг път,той е пътник вече,така да му кажеш.

Guest , 21.05.11, 14:46 (преди 10 години)
28,с теб съм и ние не сме малко.На тулата отлично познавам зъбките и в удобен момент ще направя така че в шепа ще ги събира.

Guest , 21.05.11, 14:50 (преди 10 години)
На #23 п*****а значи вагината.

Guest , 21.05.11, 18:48 (преди 10 години)
Да и видим сметката на тая /единична ли,четворка ли или някаква си невзрачна/ тула.Също и на всичките тия мафиостични партии.

Guest , 22.05.11, 11:49 (преди 10 години)
Той елиминира всички мераци на конкурентите да се кандидатират/силово финансово и всякак/ и разчита на евтини и не толкова трикове пред песионери и цигани!

Спасението е да гласуваме ПРОТИВ!

Ако се стигне до балотаж, задължително против.

Guest , 22.05.11, 11:58 (преди 10 години)
“Фактът, че сме пет жени, значи че ги е страх, страх ги е, че ще бъдат уволнени, изгонени или ще им се случи нещо. Петя Кочкова няма проблем в образователната сфера, тя има проблем с политика Георги Георгиев, твърди Яница Иванова – То е навсякъде, то е в цяла България. Правят ни стадо. Хората, които имаме различно мислене трябва да мислим като определени хора, за да оцелеем. Затова нямам нищо в Ботевград, единствено имах две деца, в училище “Вапцаров” и бях доволна от образованието им.”

Яница Иванова e родител на две деца, които учат в училище

Яница Иванова e родител на две деца, които учат в училище “Никола Вапцаров”.Политикът Георги Георгиев, с когото уволнената директорка “има проблем”, е кмет на Ботевград. И баща на депутата от ГЕРБ Даниел Георгиев – същият, който беше назначил баща си за свой сътрудник в Народното събрание.

Guest , 22.05.11, 11:59 (преди 10 години)
Напрежението между Петя Кочкова, която е и общински съветник от БСП, и кмета Георги Георгиев не е от вчера. Градоначалникът е избран от листата на ГЕРБ, а синът му – Даниел Георгиев, пък е депутат от управляващата партия. Даниел Георгиев нашумя с това, че назначи баща си за свой сътрудник в парламента. Друг скандал около него бе свързан с дипломата му за средно образование, която е, меко казано, скромна – някъде в сферата на средния успех (3).Местните жители разказват, че по принцип кметът Георгиев лесно и бързо успявал да хване вярната посока на политическия вятър. Хората в Ботевград помнят как преди да пристане на ГЕРБ с трепет е очаквал било то президента Георги Първанов, било то бившия премиер Сергей Станишев още при табелката на града.


Guest , 22.05.11, 12:01 (преди 10 години)
Кмета Георгиев е бивша номенклатура на ГК на БКП-Ботевград. Преди 10.11.1989 г. бе комсомолски ръководител, платен партиен секретар и какво ли не-все изпратен от партията хранителка. След промените също бе член на БСП, но сърдит че не го номинират за кмет напусна БСП и си основа негова местна партия ДИБО от все отбор юнаци-бивши комунисти начело с Венци Гарвански бивш шеф на държавен и партиен контрол. Като шеф на ВиК направи улични чешми и народа щастлив го избра за кмет от неговата партия ДИБО, а не от ГЕРБ. Вероятно сега ще бъде издигнат от ГЕРБ. Въобще политическа проститутка.

Guest , 22.05.11, 12:04 (преди 10 години)
За съжаление, заради горещия политически ден с уволнения в правителството на Бойко Борисов, някои от разкритията, които направи днес вече бившата шефка на НОИ Христина Митрева, рискуват да останат извън медийния интерес. Най-неприятното за всички нас е, че в управляващата политическа партия ГЕРБ явно виреят само неграмотници. А това означава, че нас ни управляват неграмотници. И то по всички нива на държавната власт. Като се започне от министрите и се стигне до кметовете...

Guest , 22.05.11, 12:10 (преди 10 години)
Много ми се ще да му видя увисения нос, ако загуби изборите, ама с тези 24% за него и тези20%,които няма да гласуват трудно ще стане.

Guest , 22.05.11, 12:14 (преди 10 години)
Лицето на ГЕРБ в Ботевград е Г.Георгиев!

Вие си пишете, ревете и г**а си раздерете, но кмета ще е ТОЙ.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: