Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - BATITO
Потребителско име:BATITO
Име:Господин Бучко Шекеров
Статус:потребител / активен
Възраст:64 години
Регистриран на:28.01.09, 17:22 (преди 12 години)
Брой коментари в Новини:21
Последна промяна:27.03.20, 14:46 (преди 7 месеца)


Последните коментари в новини:


BATITO, 11.10.2017, 11:14:35 (преди 3 години)
Ботевград / Нова авария на улица "Шипка"
То кранове има от години, ама не работят. Щото кметското недоразумение кметувало 12 г. като управляващо ВиК не разрешаваше нито ползването им нито поставяне на нови! И постигна целта си - така наречените Стубленски чешми. Да се сплотява населението - някога с кобилици, а сега с пластмасови туби! Наблажилите от далаверата му благодарят, а останалите - пустосваме!

Пътувах и в двете посоки днес. Около 16 часа към София, в 18 потеглих обратно. Преди 10 мин. се "приземих" в Ботевград. Колоната в посока София свършва при табелата на града - преди разклона за Мездра. От Витиня до Б-д също има колона, но се движи, макар и на първа и втора предавка. Мъката е към София - вече има и пуснати тирове. Голяма част от тях спрени на колони, на места в две платна с дължина няколко километра. Утре, като ги пуснат, кашата ще е пълна! За мен е виновна АПИ и съпътстващите я институции. Някои провери ли годността на дясната тръба, преди да реши да я натовари с цялото движение? Проверени ли са и другите тунели, преди да се реши коя тръба е по-безопасна? Да не говорим за осветлението вътре, особено на входа/изхода, където рязко се сменя светлината и трудно се адаптира окото. Иначе, ние, будалите. си плащаме всички приумици касаещи автомобилите ни!
Нелепа смърт! Бог да прости жената, че на виновниците властта им прощава!

BATITO, 01.02.2017, 09:04:51 (преди 4 години)
Спорт / Лукойл Академик взе крило от Гърция
Хубаво, ама за какво им е? За вътрешното първенство??? Страх ги е от БК Берое и пловдивчани? Смях! Щеше ми се да има боеспособен български отбор в европейските клубни турнири, ама дали ще дочакам...

« предишна12345следваща »