Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Barbaresto
Потребителско име:Barbaresto
Име:Господин Erdene-chemek Timirin
Статус:потребител / активен
Възраст:109 години
Регистриран на:30.05.09, 20:55 (преди 13 години)
Брой коментари в Новини:7
Последна промяна:30.05.09, 20:57 (преди 13 години)


Последните коментари в новини:


#9 Аз ли да измия плочата на баба ти бе ? Аз ли ? Хахаха! Отговори ми моля те! Искрено се надявам да ми отговориш. Много щастлив Аз не знам за рода ти от преди 400 години, но надали са се надявали на такъв мързел като теб. Много щастлив А дали в нашата православна църква се говори за житейските проблеми ТИ не знаеш понеже надали си я посещавал скоро... С най-добри искрени пожелания!

Аз пък да ви кажа 3,4 и 5 от много години вие и такива, като вас все едни и същи глупости бръщолевите. Не разбирате и НЕ ИСКАТЕ да знаете за какво става въпрос. Не съм убивал, не съм воювал, не съм робовладелец, не съм мутра, но ще се изповядам. Защо? Няма да разберете, ако все мижите. Има истина в думите ви, но вие я изопачавате и доизмисляте, а има далеч по-голяма и важна истина. ИМА БОГ! И само да ви кажа, но запомнете го веднъж за винаги:
БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪКВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ИНКВИЗИЦИЯ И КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ! ФАКТ! За тях обвинявайте прехвалените западняци.

1. A какво по-важно от здравословната храна за което да харчим има ?
2. Пробвай и ще разберш. Може да може. Може и да не може. Няма да знаеш докато не опиташ.
Аз пробвам и май може и да може. Усмивка

Понеделник май на истина е по-добре. Цял свят тъжи, на Разпети петък а ние се веселим. Макар, че аз ще съм доволен и само кебапчетата да махнат.

Хора всякакви! Прошка трябва.

« предишна12следваща »