Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Sandra-Bullock
Потребителско име:Sandra-Bullock
Име:Госпожа MMM GGG
Статус:потребител / активен
Възраст:50 години
Регистриран на:27.10.15, 20:55 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:8
Последна промяна:09.11.15, 09:48 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Ботевград може само да се гордее с новия си кмет!
Млад , красив, интелигентен... Другите градове могат само да ни завиждат .
УСПЕХ МОМЧЕ!!!

Sandra-Bullock, 02.11.2015, 10:06:56 (преди 7 години)
Ботевград / Иван Гавалюгов е новият кмет на Ботевград
Филипов изпълни своя дан към ботевградската общественост.След като преди години сложи Г.Г. на кметския стол, сега беше длъжен да го свали от там и той го направи.Филипов ,Горгачева продължавайте да устоявате своите принципи!Успех Гавалюгов!Ти знаеш кои са хората на които можеш да разчиташ.

Благодаря за неописуемата радост,за сладостта от победата, за удовлетворението което изживявам.Благодаря на Гавалюгов,Филипов,Якимов,д-р Горгачева,д-р Златева!

Да не забравяме ,да благодарим на "остриетата " от вече бившата опозиция: Гавалюгов,Якимов,Филипов,д-р Горгачева и д-р Златева. Благодарим Ви ,че изнесохте на гърба си цялата тежест за да сме свободни и щастливи!

Строени, инструктирани , с готови въпроси и без собствено мнение ,както винаги и този път видяхме хората на Георгиев. Колко злоба, какъв напън да запазят "бащицата" и как не, всички до един там се облагодетелстваха години наред.Хора без ценз, без капацитет ! Данчето едно смислено изречение не можеше да направи в Общинския съвет, днес и тя се бута с бабаитите да задава въпроси. Божее! А Кочкова...не биваше Кочкова ,не биваше... твоето не беше падение ,беше размазване!

« предишна12следваща »