Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Tunechi
Потребителско име:Tunechi
Име:Господин Фе Караджов
Статус:потребител / активен
Възраст:25 години
Регистриран на:20.05.13, 17:00 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:865
Последна промяна:16.07.13, 17:51 (преди 10 години)


Последните коментари в новини:


Грам не ме впечатляват тия концерти, нито съм ходил , нито ще ида. Грам няма да ми променят мнението тия плакати дето сте ги налепили като некролози. Да бяхте вложили парите от тези неща в улица/детска площадка/т.н. по щеше да ми направи добро впечатление, а предполагам и на мнозина други. Пари на вятъра, че някой да се качи на сцена, не виждам смисъл в това.
(говоря за всички , тука не деля партииите)

И като гледам колко арогантен стана дракона на ОББО в последните седмици, сега като раздава пари наляво надясно и се предполага че ще спечели с купени продажни селяни, арогантността му ще мине всяккакви граници !!! Е от това ме е страх... че ако той спечели, следващите 4 години все 10% ще виждаме...

№14 много си права ноо важно е 3главия дракон какъв е, пък останалите малки малчугани покрай дракона не са от значение , всеки е заменим, важно е да има пълнеж. Спрямо другите 3глави дракони на партията, нашия на ГДБОП е най-добър вариант според мен.

Ако ГДБОП изгуби на избори, губят всички, абсолютно всички !!!

Ето питах вчера , не ми се отгори и затова реших че съм прав. ИЗВИНЯВАЙ Радослав Маринов , не съм от отбора дето плюе всичко и всеки. ИЗВИНЯВАЙ , грешката в бързината ми стана моя.

При положение , че е замъглена снимката, и само въображението може да я доизгради, за мен няма друго основание да се сложи, освен с цел самохвалство. За мен това е излишно !!!