Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Yovelina
Потребителско име:Yovelina
Име:Госпожа Йовелина Сърновска
Статус:потребител / активен
Възраст:51 години
Регистриран на:15.09.15, 00:39 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:46
Последна промяна:15.09.15, 00:41 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Ето, защо повече от всякога е необходимо, да се монтира видео наблюдение в градът и общината.Видео наблюденията ще улеснят да се прекратят кражби и обири не само в тъмната част на денонощието, но и през деня.Това ще предостави спокойствие на жителите на общината.

Честита Коледа и Щастлива Нова Година и на вас г-н Гавалюгов, и на Вашето семейство!!!Честита Коледа и на всички жители на Община Ботевград!!!Бъдете живи и здрави, и нека всеки един от нас да допринесе със своят опит и авторитет за развитието на нашата община!Старта на Новата 2016 години зависи от всички нас!Весели празници на всички!

Yovelina, 25.11.2015, 20:19:42 (преди 6 години)
Ботевград / 99 майки получиха помощи от общината
Много добро начало!!!Навсякъде в Европа се изплащат до 40тият ден еднократната помощ след раждане на детето.До сега се правеше показно ,като, че ли бившият кмет е родил и му се даваха даже букети -цветя и като, че ли той си ги е вадел от джоба.Ако всичко се прави по европейски начин ,ще се смени и мисленето и отговорността на хората.Продължавайте все така!!!

Жалко е ,че малко шофьори имат култура на каране на превозните средства.Масово се кара с употреба на алкохол,масово се кара с неспазване Закона за движение по пътищата,паркира се безразборно.Това е работата на полицията ,която не си изпълнява задълженията а иска и има претенции към държавата.

Много добър избор за заместник кметове г-н Гавалюгов.Хора с опит и желание за работа и просперитет!!!Работа и отговорност от тук насетне!!!Успех!!!

« предишна123456следваща »