Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dicthebig
Потребителско име:dicthebig
Име:Господин Bat Stan
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:25.10.07, 11:08 (преди 14 години)
Брой коментари в Новини:21
Последна промяна:20.01.16, 14:04 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Както винаги - коментарите са по-интересни от самата новина.

24 -ти къде прочете да казвам, че няма ковид. Аз съм преболедувал преди 2 месеца и всеки сам да си взима решенията как да се предпазва. Ваксинираните с псевдо ваксина - да му мислят, хем може да се разболедят, хем разнааасят. А дали ще прескочат страничните ефекти зависи от възрастта и болежките на всеки. Моля да не ме слагате в един кюп с хора които не познавам. Айде със здраве и гледайте у другите държави кво става. То при нас всичко е със 100 години закъснение...

Само да вметна, това не са ваксини, а екпериментални препарати които не са преминали тестове и не са Одобрени - нито се знаят вредните и странични действия. Както и няма утвърдена ваксина - нещо което те предпазва. Само се наричат ваксини. Един преболедувал има антитела и защита. Един инжектиран с нещо си - има само зелен сертификат. Гледайте в евро парламента за какво говорят, в американския сенат - всеки сам да мисли - като вземе в предвид истината. Ай със здраве.

Не разбрах, взимат ги без пари от адреса на гражданите? Щот на вторични една перална машина е 17лв

Когато цената на газта падна с 50% казаха, че продават газ купена на старите по-високи цени и ще свалят само по 7 стотинки. Сега обаче веднага бързат в предвид очакваното поскъпване.
Нямаме управници които да мислят за народа си. Продажници мръсни. И аз се присъединявам към Номе 1 - да им ма*ката ...

« предишна12345следваща »