Новините са от Волейболен клуб "Етрополе" 
• Областни ученически игри по волейбол
На 7 и 8 март т.г.в спортна зала „Етрополе” се проведоха областните ученически игри по волейбол за ученици от V-VІІ, VІІІ-Х и ХІ-ХІІ класове.
Участие взеха 12 отбора от Самоков, Годеч, Своге, Копривщица, Костинброд, Елин Пелин, Правец, Божурище, Горна малина и Етрополе.
Най-добри се оказаха отборите от Етрополе, като във възрастите VІІІ-Х и ХІ-ХІІ клас победители бяха възпитаниците на СОУ „Христо Ясенов”. Те ще представят Софийска област на зоналното първенство, което ще се проведе през м.април. Тогава момчетата ще се състезават в Перник, а момичетата – в Етрополе.
И учениците от по-малките класове /V-VІІ/, от ОУ „Христо Ботев” Етрополе, заеха първото място и също ще участват в зоналната надпревара.
• Финали на ученическите игри за девойки 
От 8 до 20 май в Етрополе ще се проведат финалите на ученическите игри при девойките от VІІІ-Х и ХІ-ХІІ класове. Получена е вече подкрепата на Общината и на Волейболен клуб „Етрополе”.
• Държавно първенство по волейбол за юноши-старша възраст
На започналото държавно първенство за юноши-старша възраст етрополци не срещнаха на старта сериозна съпротива от отбора на Чорни Брезник и го победиха с 3:0 гейма.
Във втория кръг отборът на Етрополе беше домакин на Ботев Луковит, който се проведе на 8 март. Като домакини отстъпихме с 3:2 гейма.
Третият кръг за юношите ще бъде на 15 март във Враца. Тогава ще се проведе и първият кръг от първенството от пролетния дял при девойките. И двата ни отбора ще играят срещу тези на Ботев Враца.
На снимката: тренировка за следващите първенства