Болки в кръста и гърба, допълнителни разходи за сутиени по поръчка, труден избор на дрехи... това са само част от големите проблеми, които съпътстват притежателките на голям бюст. Тази тема ще дискутират утре в предаването "Жените" - топмоделът Биляна Йотовска и сървайвърката Силвия Радулова.

„Не вярвам на мъже, които казват, че не се интересуват от големи женски гърди", заявява Йотовска. Манекенката, чийто размер е „80 С", разказва за своя съученичка. Заради големия си бюст момичето било подлагано на постоянен тормоз от страна на своите съученици, които всъщност са я харесвали точно заради това.

Ани Михайлова от „Шоуто на Канала", чийто размер е два пъти "D", споделя, че гърдите й са пораснали още, когато е била на 11. В началото тя се притеснявала, но после разбрала, че големите гърди са предимство. Все още хората я потупват по гърба, за да не се прегърбва.

Сървайвърката Силвия Радулова си купува сутиени с големина "75 В +". Почитателката на екстремните преживявания споделя, че най-подходящият спорт за стягане на бюста е плуването, както и упражненията с гирички.

„Малките момиченца се притесняват от порастването на гърдите си, защото още не са осъзнали красотата на своето тяло"- обяснява психоложката Соня Китова. Тя разяснява още защо мъжете толкова обичат женският бюст. Според психологическите теории това ги връща в детството, когато гърдите на майка им са ги карали да се чувстват уверени и защитени.