Големият двубой Аня Пенчева - Ивайла Бакалова беше снощи, съобщи Стандарт. Сред защитниците на актрисата се очакваше да бъде само мъжът й Ивайло Караньотов. За адвокати на г-ца Бакалова бяха приканени майка й, бизнеспартньорът й, Емил Кошлуков, Диана Любенова, "злият език" Руслана.

Върховни рефери - Гого Лозанов и Люба Кулезич.

Ивайла обаче се извини на всички майки на болни деца, за които събират пари, че се налага да гледат срамни сцени като тази на обиждащи се жени. "Мис България" и звездата на Народния не получиха по равно количество ефир, за да уточняват женски позиции и човешки отношения. Въпреки това Ивайла се държа хладнокръвно и водеше дебата с прецизирани реплики.

Последната мълва е, че продуцентите навиват брадърите да поостанат още няколко седмици повече в Къщата - поне до половината на май.

Не е ясно обаче какво ще стане. Още повече че брадърите се превърнаха в гладиатори, а арената, която продуцентите им устройват всяка седмица, е поле на кървави битки. Вместо да събират пари за благотворителност и да отговорят на въпроса "Имат ли звездите сърце?", родните знаменитости започнаха да се трошат. Я ребро, я рамо. Затова девизът май е "Останаха ли им на звездите ръце".

Само месец след старта се оказа, че "ВИП Брадър" е опасен за здравето и трябва да се предписва само с рецепта. Някои от звездите в Къщата вече намериха разковничето - "Трябва да си пиян, за да оцелееш тук", каза преди два дни Ицо Хазарта.

Други обаче явно бяха свръх всеотдайни и това рефлектира върху телата им. От вчера Гала си има нов аксесоар към модните тоалети на Кремена Халваджиян - шина. Телевизионната водеща се оказа със счупена раменна кост, която не може да се гипсира, а трябва да се обездвижи. Оттук нататък следва медикаментозно лечение, рехабилитация и физиотерапия. Контузията е в резултат на една от първите игри, когато "Мис България 2008" Антония Петрова се подхлъзна и падна върху Гала.

"Не обвинявам момичето, не го направи умишлено. Отдавна обяснявах, че тези игри са опасни", сподели в ефира на предаването си "На кафе" тя. Не фактът, че продуцентите не са я послушали, а че не са се погрижили за здравето й, истински ядосва телевизионерката.

Особено е бясна от това, че докторът, дошъл в Къщата, препоръчал снимка, но уви! От екипа не му обърнали внимание. Едва в понеделник Гала е била в "Пирогов", където е научила каква всъщност е контузията й.

С болезнени спомени от гостуването си в Къщата си тръгна и устатият режисьор Андрей Слабаков. Като истински мъж той прие нещата по-леко и дори с майтап. В едно от живите предавания обясни, че не му е до прегръдки именно заради двете пукнати ребра.

И неговата травма идва от седмичните игри на арената. По време на тези състезания съквартирантите са принудени да тичат и да се борят върху найлони, намазани с олио или веро. Затова и резултатът е един и същ - все има ранени. Емил Кошлуков например се отърва само с охлузвания, както се случи и с Део и Милко Калайджиев, които паднаха лошо. Божидара Бакалова пък се сдоби с истински щурец в ухото, след като в артистична мисия получи свистящ шамар от Гала.