Топмоделът Венета Харизанова ще танцува в Dansing stars 2. Носителката на най-големия естествен бюст сред родните хубавици отдавна мечта да участва в танцувално риалити, съобщават от vip-bg.info

Сега ще има възможност да се развихри. Още повече, че се е занимавала активно с танци и те са нейната стихия. Тя ще е магнитът за много от зрителите. Венета Харизановае близка до сърцето на Слави Трифонов, който никога не е крил симпатиите си към нея.

Той честичко я кани в шоуто си, предлага й различни проекти. Дългия обаче я кани в шоуто най-вече, защото радчита на сексапила и естественото й държание в борбата за рейтинг с Нико Тупарев.

Още повече , че от Vip dance излетя Диляна Попова. Любителите на красиви жени сред българските зрители, които никак не са малко, като нищо ще превключат канала, за да гледат нея. До последния момент от Dansing stars-2 обаче не казвали на манекенката, че тя е сред одобрените участници.

Слави преди време свалял упорито Венета, но ударил на камък. Тя си ходи от 8 години с бизнесмена Емил.С кратки прекъсвания разбира се. Слави имаше и конфликт с Росен Петров заради Венета още докато бяха приятели,
"Ако Вената Харизанова участва, купонът ще е 100 %-ов. Венета е танцьор от класа и с класа ", щазва нейна приятелка.