От катастрофалното си завръщане на сцената на наградите на МТV Бритни Спиърс е обсебена от мисълта да подобри външния си вид и счита, че всички средства за това са подходящи. След като използва инхалатор срещу астма, за да намали апетита си, певицата повика на помощ и естетическата хирургия.

Спиърс иска да увеличи бюста си и да се подложи на липосукция, но според близките й това не са единствените хирургични интервенции, които звездата планира.

"Бритни вече се консултира с трима хирурзи, за да увеличи бюста си, да поправи носа си, да си направи липосукция на брадичката и да й сложат инжекции Ботокс. Тя не вижда защо трябва да спира и не престава да говори за плановете си за операции", споделя близка на Спиърс.

Но миналото на певицата може да й попречи да доведе делото си докрай. Един от хирурзите, с който звездата се консултирала, отказал да се заеме с нея, тъй като я считал за рисков пациент. Лекарят заявил, че не може да се довери на твърденията в медицинския й картон, тъй като е психически нестабилна.