Стандартният Nissan GT-R е спортният автомобил-мечта за много хора, тъй като впечатлява със своята визия и динамика. Тунинг версията на модела, наречена P800, която е дело на американската компания Switzer Performance пък е в състояние да накара и най-големите критици на колата да променят мнението си.

Преди да си закупите такъв автомобил обаче, трябва хубаво да си помислите къде може да го карате, тъй като в почти всички държави ограничението за максимална скорост е 120км/ч., а при Nissan GT-R P800 тя се достига по-бързо, отколкото може да се усетите.

Според повечето хора, Германия е идеалното място за подобни автомобили, тъй като страната разполага с най-добрите аутобани в света, на които няма ограничение за максимална скорост. Там обаче винаги ще се намери някой, който да се тътри с 200-250км/ч. в най-лявото платно и да се пречка на вашия Nissan GT-R P800.

Търсейки страната, в която собствениците на суперавтомобили имат възможност да използват пълния капацитет на своите машини, autoblog.bg стигнаха до отговора - Русия.

Автомобилът от видеото е гореспоменатият Nissan GT-R P800, на тунинг компанията Switzer, който е с мощност 700к.с., а хората са руснаци, решили да тестват възможностите на това изключително возило.

Постигнатите резултати, както може да видите и сами, са ускорение от 0-100км/ч. за 2.9сек., от 0-200км/ч. за 8.4сек. и от 0-300км/ч. за невероятните 19.81сек., доближавайки го изключително близо до Bugatti Veyron и неговите 16.7сек.