Токшоуто ще се казва "Денис и приятели" и ще е от най-късния вид вечерни предавания, пише ,,24 часа". То ще се излъчва от 23,30 до 0,30 ч. "Така ще е последното предаване за предния ден, но и първото за новия", обяснява Георги Кузмов, който е продуцент на шоуто.

Гостите ще се изреждат при Денис на червено диванче, след което ще сядат на бара. В шоуто ще има и бенд. Това ще бъде група "Ахат". Именно заради легендарната рок банда продуцентите търсят рок радио, което също да излъчва шоуто заедно с телевизията.

Идеята е "Денис и приятели" да върви по две медии точно както беше навремето "Полет над нощта". Късният час на шоуто е избран умишлено.  Така ще могат да се покажат, например, как и къде спят всички, които дават нощни дежурства - лекари, таксиметрови шофьори. Ще се представят и талантите, които се изявяват по нощните клубове в страната. Времето позволява предаването да има и силна еротична нотка.

Пилотните предавания на токшоуто вече участват в конкурси в поне 4 телевизии, които търсят нови идеи. Сред тях са БНТ и ТВ 7.