Пролетта е любимият сезон на Ани Салич. Приятните температури и щедрото слънце правели звездата на Би Ти Ви новините истински радостна. Тя чакала всеки уикенд с нетърпение, за да замине за вилата си в село Рударци, съобщава mamita-bg.com.

Нейни колежки шушукат обаче, че всеотдайността на Салич към градинарството всъщност е резултат на опитите й да пребори депресията. Напоследък тя има проблеми в брака си с Бранко, които се отразяват и на работата й. Според слуховете двамата са пред развод.

Водещата признала, че обожава градинарските задължения и тази година е решила да преобрази напълно двора си. Партньорката на Юксел Кадриев се кани да създаде уникални цветни композиции, като за целта вече е започнала да сади някои растения, които комбинира според цвета на багрите, размера и периода на цъфтеж.

Новинарката отказва да се възползва от услугите на професионалист и обещава на колегите си от телевизията да ги покани на градинско парти през лятото. В Рударци те щели да се насладят на цветната хармония, която Ани сама е създала.