Екатерина Евро бее на гости в предаването "Карбовски директно" и заяви, че се изумява от клюките по свой адрес, пише kliuki.net.

Актрисата, която вече може да се похвали с нова визия, казва, че медиите й приписват несъществуващи скандални връзки и конфликти с хора, с които тя твърди, че е в приятелски отношения. За пример Катето посочи Азис. Отношенията й с него не били обтегнати и двамата се уважавали.

В предаването актрисата силно разкритикува жълтата преса и дори не пожела да коментира последните публикации по свой адрес. Катето бе придружавана от сина й Александър. Двамата демонстрираха освободени отношения, а начинаещият актьор дори не се притеснява от голите фотоси на майка си, които не бяха спестени в ефир.

Преди време се говореше, че Катето Евро е закъсала за пари и затова търси начини да подсигури финансовото си положение, играейки каквото й предложат.

Разкрепостената актриса не обича да я ласкаят, или поне така твърди, и да и задават въпроси за младеещата й визия. Тези въпроси тя намира за досадни и не ги удостоява с отговор. Катето сподели още, че иска внуци, но засега няма такава вероятност, защото новата приятелка на Александър живее в Лондон.