Глезотиите на певицата нямали край. И тя за да не остане по назад от съперницата си Ни Ло не пропукала възможността да дои парички от своя възлюбен.

Запознати твърдят, че Алисия не спирала да иска все повече и повече. Последната прищявка на фолкаджийката към Михайлов била да й изпрати гъзарското си "Ламборгини Гаярдо" на лизинг, за да го снима в най-новия си клип.

Разбира се, плейбоят не отказал и наел шофьор, който да докара белия звяр от Еншаде до София. Целта на Алисия била чрез колата да парадира чия любовница е.

Освен разходите по транспортирането на "Ламборгинито" през 2100-те километра от Холандия до България, Михайлов осигурил и бюджета по заснемането на видеото, който ударил към 20 бона, твърдят от kliuki.bg.

С това, разбира се, не приключва всичко, защото отделно Алисия измъкнала пари и за предстоящите Балкански музикални награди, от които вече се знае, че ще получи награда. Според злите езици, за да стане песента "Твоя тотално" песен на годината вратарчето се е сбогувало поне с 15-20 хил. лева.

Паметливи припомнят, че преди време по същата схема тя успя да се добере до приза "Певица на годината" за 2009 г. срещу едни "нищожни" 20 хиляди лева.