Президентът на Левски Иван Джиджев заяви пред столичния спортен всекидневник "Тема:Спорт", че не особено доволен от сезона, който клубът записа. "Сините" останаха на второ място в първенството, като играха финал за Купата на България. Основното разочарование обаче дойде от липсата дори и на една победа над Лукойл Академик, както и отпадането на полуфиналите на Балканската лига. Турнир, който Левски спечели през миналата година.

 "Направихме отстъпление в сравнение с миналата година. Ще има промени, но на този етап все още не мога да кажа какви. Доволен съм от работата в школата на клуба, както и от представянето на жените, които в първия си сезон завършиха на второ място", коментира Джиджев пред изданието.

Той допълни, че във вторник ще има повече яснота относно промените, които ще настъпят. Тогава "сините" ще дадат специална пресконференция по повод края на сезона. На нея се очаква да бъдат обявени и имената на играчите, на които няма да се разчита догодина.

Според "Тема:Спорт" става въпрос за Доналд Коул, Прийст Лодърдейл, Георги Чековски, Никола Гайдаджиев, Асен Великов, Бойко Младенов и Станислав Славейков. Ръководството на "сините" ще се опита да задържи в редиците на тима звездата Арън Харпър.