След като от декември миналата година бяха в обтегнати отношения, Слави Трифонов и Кали си стиснаха ръцете отново.

Кали беше обявила война на собствения си професионален кръстник по повод тогавашното му ново видео с критика на властта. Чалгаджийката забрави от къде е тръгнала и се озъби срещу ръката на Славчо, който я хранеше дълго време.

Пловдивският в. "Марица" беше публикувал интервю с певицата, от което по-голяма част от медиите разбраха, че тя се обявява срещу посланието на Трифонов. В този клип гологлавият шоумен критикува правителствата и въобще управата на България през последните години. Най-силно впечатление прави дързостта на Трифонов да включи и министър-председателя Бойко Борисов в обхвата на изразеното недоволство. Кали пък имала добро отношение към управлението на ГЕРБ и оттам тръгнаха нещата.

В медиите се стигна до всеобщото мнение, че певицата обявява война на човека, който всъщност я е открил като талант в далечните години на изгряване на поп-фолка. Тя беше един от първите артисти в музикалната му компания БМК.

Явно отношенията им вече са изгладени, защото Кали ще му гостува тази вечер в шоуто, което върви на запис. Устатата изпълнителка ще представи и последното си парче "Седем".