Гей скандал тресе редиците на музикалното шоу Х Factor, което се излъчва по Нова Телевизия. Притеснени родители с тревога чакали обяснение от продуцентите и ръководството на телевизията, твърди в. "Всеки ден".

Един от служителите на телевизията на име Дани, по прякор Графинята, известен с афинитета си към по-малки от него мъже, се оказал с центъра на няколко неприятни случки. Вестникът научил, че самите потърпевши се оплакали на свои близки, стреснати от това, което им се е случило.

Въпросният служител на медията започнал още в началото на формата да вика младите момчета зад кулисите и да им обяснява, че е важен фактор в организацията на шоуто и би могъл да въздейства върху оценките на журито, което да гарантира по-дългия им престой в предаването. Срещу това обаче прохождащите певци трябвало да отидат с него на кафе, а от там каквото настроението покаже.

Изданието гадае дали 14-годишният участник Богомил също е станал обект на тези мръсни предложения. Графинята им обещавал да ги направи звезди, като им уреди интервюта в най-четените вестници и фото сесии за списания. Нито един от потърпевшите обаче не се възползвал от офертата, защото съзряли задните мисли. Повечето от обектите са около 20 - годишни, така че сексът или намерението за това с тях не е престъпление, но е злоупотреба със служебно положение, коментирали служители на Нова телевизия.

"Графинята не е типичният чичко с шлифер, а батко, защото е някъде около 30 години, но това не го прави по-малко страшен", разказали отпаднали таланти.