Хубавецът, за когото няма тайни на екран, бил доста разкрепостен в личния си живот и имал цял куп голи снимки, пише вестник „Всеки ден“. Актовите фотографии са правени още преди той да нашуми. Една от тях е особено скандална – чисто голият Лютаков се натиска с доста едра жена. Известен факт е, че актьорът от Варненския драматичен театър се занимава професионално с фотография и всяка свободна минута той посвещава на хобито си.

Симеон признава, че е вманиачен на тема адреналин и обича, когато има такъв по време на работа. Вероятно точно затова звездата не желаел да ползва дубльори в някои по-опасни сцени от сериала, а искал сам да ги изиграе. Като тази с гърмежа на колата, в която Лютаков сам участвал и малко се стресирал. После обаче останал много доволен и се надявал пак да може да снима такива кадри.

Наскоро симпатичният партньор на Ваня Цветкова призна, че вече му се е случвало да срещне истинската любов на снимачната площадка. Отношенията им обаче не се развили в положителна насока.

„Влюбвал съм се в колежка, но много, много отдавна. С течение на годините по-професионално и сериозно започнах да гледам на нещата, които правя, и не съм си позволявал. Това неминуемо пречи на работата. Е, понякога помага. Но за мен като цяло мисля, че би ми пречило. Скоро не ми се е случвало такова нещо”, споделя актьорът.