Новината, че 2000 българки са усъвършенствали уменията във френската любов при руската сексоложка Наталия Кобилкина, предизвика гнева на Ива Екимова. Блондинката побърза да изкаже възмущението си в социалната мрежа Facebook, пише "Монитор".

„Честито! Току-що направихте тази кобила по-богата с 600 000 (евро или лева, дори не е от значение)! Сами сте си виновни. Продължавам да твърдя, че Комисията за защита на потребителите трябва да се самосезира и да провери сертифицирния "пр...офесионализъм" на тази самозванка. Дотогава всичко е бла-бла! Чувала съм да се говори, че уменията се придобиват в практиката!

При това всеки уважаващ себе си мъж ще ви предостави материал, напълно безплатно," написа на стената си във Facebook известната пиарка. Ива Екимова е бясна от идеята жените да вземат платени уроци по френски ласки при Кобилкина.

„В порнофилмите дават нагледен пример, струва по-евтино и двамата партньори, които гледат, са щастливи и накрая всичко завършва с хепиенд! Почти безплатно! В очакване да се появи д-р Магарев, който да учи мъжете как да правят френска любов на жените!!! Е тогава ще се запиша," категорична е Екимова.