Актьорите от новия български филм „Корпус за бързо реагиране" се събраха на премиерата му в столичен мол вчера. Диана Любенова се появи по-секси от всякога, въпреки че преди месеци роди.

Тя мина по червения килим с дългогодишното си гадже Лес Уелдън вместо с екранния си съпруг Мариан Вълев, който го играе лошия в лентата. Като на парад се изпъчиха и тримата „агенти" от корпуса - Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов. Плеймейтката Златка Димитрова, която в лентата играе тайнствена клиентка на Корпуса за бързо реагиране, доведе на премиерата своя приятелка и модела Виктория Джумпарова.

Диляна Попова също изгледа най-новата българска комедия в компанията на свои дружки. Башар Рахал пък специално пристигна от Америка, където живее, за да уважи официалната премиера, а във филма ще го видим в ролята на ром с изложба в Лувъра. Сред гостите, дошли първи да гледат „Корпус за бързо реагиране", бяха Коко Тайсъна, който е един от героите в комедията, Магърдич Халваджиян, Влади Въргала, Денис Ризов, Георги Стайков, Христо Сираков, рапърът Спенс, Рейбъл Роу и др.