След "Евровизия" светските клюкари обвиниха ДесиСлава, че е обявила война на Софи Маринова и се е скрила вкъщи от срам. Истината обаче се оказа друга.

ДесиСлава защити колежката си Софи Маринова от нападките на Митко Щерев, въпреки че двете бяха конкурентки на българския финал за „Евровизия", пише "Монитор"

„Когато си професионалист в дадена област и по-точно в музиката, не е редно да разграничаваш стиловете музика. И сред попфолк изпълнителите има професионалисти, както е в попа и естрадата", коментира Десислава.

Тя отрече слуховете, че се е затворила вкъщи след победата на колежката й. Единственото разочарование за блондинката е, че журито на конкурса я е класирало на 6-о място. След напрежението покрай надпреварата фолкдивата си е взела малко почивка.

„В момента съм в Доминиканската република с приятели. Изкарвам си перфектно", разясни изпълнителката. Тя се е отдала на релакс заедно с новото си гадже. „Все още няма да разкрия кой е до мен, защото връзката ни е в началото", категорична беше ДесиСлава. Източници, близки до звездата, издадоха, че новият й приятел не е бизнесмен, а обикновено момче.