Задоволявала ли се е Елеонора Палавейска с еднометров вибратор в режисиран порно клип или не, е тема, която обикаля интернет пространството от една седмица. Скандалът избухна след като фенове на порното пуснаха клипчето с тъмнокосата жена, приличаща на Елеонора от Биг Брадър.

След кратко двоумене Елеонора най-сетне призна, че тя не е главното действащо лице в хардкор сцените. А за тези, които не вярват - могат да питат дъщеря й, която ще го докаже. Ели е решена, ако се наложи, да пусне клипчето на малката и да пита дали на него е мама.

"Разбира се, че не съм аз! Та аз самата съм висока метър и шейсет! Физически е невъзможно да си вкарам вибратор, който е дълъг един метър, както го описаха", оправда се Елеонора в интервю за седмичен вестник. - "Ако покажа кадрите на дъщерия ми, тя веднага ще познае, че това не е мама."

Надяваме се танцьорката да запази здрав разум и да остави перверзиите за наточените си клиенти в заведението на Лъвъв мост, където кълчи на пилона и участва в лесбо разигравания със свои колежки.