Десетки тийнейджъри от дни са окупирали столичния Гранд хотел София, където е отседнала певицата Селена Гомес. Тя е у нас за снимките на The Getaway, но  присъствието и предизвика масова истерия сред учениците.

В редакцията ни се обаждат хора, работещи в съседните сгради до хотела, които се оплакват, че по цял ден децата крещят името й и създават суматоха по улиците.

"Не можете да си представите каква истерия е. Децата са пресипнали, но продължават да крещят "Селена, Селена. Покажи се! Обичаме те!. Някои й носят подаръци, наивно вярвайки, че ще ги вземе", казва възмутена съседка пред Lifestyle.bg

Повечето тийнейджъри са там за втори пореден ден и очевидно няма да се откажат преди да видят звездата или да вземат автограф. Масово са избягали от училище, за да дойдат пред хотела.

Вчера певицата излезе за кратко и разписа няколко автографа, но бързо се скри, след като я надушиха папараците.

Най-ревностните й тийнейджъри знаят графика й наизуст: "В осем излиза за снимки и към седем часа се прибира", разказват тийнейджъри за БГНЕС. "Но няма да излезе, ако види камера", притесняват се малчуганите, за които Гомес е идол и модел на подражание.