Само след след 1 ден ще стартира нов риалити формат в родния ефир, а именно "Къртицата", която ще се излъчва по TV7, а най-сензационното е, че в нея участие ще вземе Николета Лозанова.


Тя сподели, че мотивът й най-накрая да приеме поканата да участва в подобен род предаване съвсем не са парите, славата или наградата и още преди самия старт на "Къртицата" тя сподели, че вече се чувства победителка в реалния живот.


Ето какво послание остави тя до своите почитатели, на влизане в Къщата на "Къртицата":


"Само след няколко дни ще пренапиша историята на родния шоубизнес...след множество спекулации най-накрая ще вляза в риалити формат - "Къртицата" ме избра и аз избрах нея. Питате се защо ми е? Не е за пари - не се продавам, не е за слава - не ме влече да съм известна на всяка цена, просто ме възбужда неизвестното и го направих заради себе си. Най-голямото богатство е да имаш свободата да правиш това, което почувстваш за правилно и същевременно да имаш пълна подкрепа от семейството си. Направих го, защото мога да си го позволя, а мога да си го позволя, защото имам най-прекрасния съпруг, който ще се грижи на 101% за дъщеричката ни Никол и с помощта си ще ми осигури спокойствие и сигурност, което е по-голяма победа от самата награда. Ето защо аз вече съм победителка, още преди да е стартирал формата - моята победа е фактът, че съм създала щастливо семейство и не съм допуснала „къртици" в живота си!!!


P.S. Благодаря Ви сърдечно за множеството мили писма, с които ми пожелавате успех, просълзихте ме и силно ме развълнувахте. Надявам всяка вечер от тв екрана да съм причината за усмивки на лицата Ви!"


Силните думи Николета илюстрира с изключително сладка снимка на Валери и Никол, с което затвърди, че те са най-важните хора за нея и най-голямата победа.