На Лора Крумова й се наложи да вземе интервю от Ели Гигова, която преди години седна на стола й, когато тя напусна сутрешния блок на Нова тв. Така Гигова замести Крумова, когато тя си тръгна от телевизията, след като от Нова изгониха екранната й половинка Георги Коритаров.Ели направи комплимент, че новото студио, където сега води Лора изглежда по-хубаво на живо отколкото на екран. "Няма да стана, да знаеш", закани се Крумова, като по този начин намекна, че няма да си даде мястото на тв водещ.

Бременната водеща продължи да се заяжда с Ели, като не пропусна да я попита: "Подценявали ли са те често заради това, че баща ти е Николай Гигов?". Лора стигна и по-далеч, като попита богатата наследница: "А случвало ли ти се е да ти пречи семейното име дори в личните ти отношения?".

В момента Ели работи в Европейския парламент, снима се в сериала "Фамилията" и казва, че все още не е зарязала напълно журналистиката. По този повод Лора не пропусна отново да захапе Ели, като й каза: "Не те познавам толкова добре, но ми се струва, че хем искаш да се занимаваш с нещо сериозно, хем от друга страна те влече към светското".

Тук вече миловидната Ели не издържа и попита Лора откъде смята, че я влече светското. "Еми съдейки по гаджетата ти и снимките ти в списанията", отговори й Лора.

Гигова си го върна на Крумова, като й каза, че тя също се е снимала за списания. Преди време Лора направи по-разкрепостени снимки, като засне фотосесия полугола. /Lifestyle.bg

Въпреки че самата Лора се е снимала полугола за мъжки издания, то тя обвини Гигова, че я влече "светското"