Мис България 2009 Антония Петрова обитава къща без нито един прав ъгъл. Жилището е елипсовидно и се издига на четири етажа. Сградата се стеснява по вертикала като конус. Проектът е реализиран от архитект Кадинов. Къщата е пронизана от така наречения светлинен кладенец - на покрива има стъклена пирамида, а под нея - стъкло. Подът на най-горния етаж е от същия материал. Така дневната светлина прониква чак до приземния етаж. Зданието разполага с 4 спални, 4 бани, кабинет, хол, кухня, 2 гаража, приземно помещение и SPA етаж.„Тъй като в къщата няма прави ъгли беше малко трудно с обзавеждането. Но пък мисля, че се получи добре. Вътрешният дизайн е изцяло мой и на майка ми. В къщата имам лична част. Тя е решена в шампанско и бордо", отвори вратата на дома си за „Монитор" миската. Любимото място на Антония е спалнята, която е изцяло кръгла и е идентична на тази на родителите й. Гърбовете на гардеробите са полукръгли, а леглото също няма прави ъгли. „Преди години си харесах спалнята на Бионсе.От нея съм заимствала тухлите по стената", не крие вдъхновението си Антония Петрова. Целяла да постигне ефект на рушаща се стена на римска зидария. Художник реализирал идеята й и изрисувал стените и тавана, който е покрит с ангелчета.


„Много обичам цветята и вярвам в нумерологията. От едната страна накарах да изобразят 13 червени рози, защото съм родена на 13-и. От другата - има 7 цветя и 1 колибри, а на тавана са 3 ангелчета", разяснява блондинката. Към всяка спалня има баня и дрешник с гардероб за над 200 чифта обувки.


Еклектиката е характерна за вътрешния дизайн на жилището. Стиловете не са смесени безразборно, а на етажи. Първият етаж е обзаведен изцяло с модерни мебели. Там са разположени кухнята, трапезарията и кабинетът. В цветовата гама доминира лилавото, съчетано със сиво и черно. Вторият етаж залага на класическия барок. Мебелите са на „Версаче", има и антики. „Фен съм на скриновете. Когато пътувам някъде, винаги си взимам по някой скрин, вместо магнит", разказва през смях Антония.


Кухнята също впечатлява с аксесоари и оборудване последен писък на модата Има бар и островен шкаф. Обстановката предразполага и Мис България 2009 често застава зад печката.


„Любими са ми празниците като Коледа, Нова година. Нямам търпение да дойдат, за да помагам в кухнята на майка ми. Готвим по цял ден", признава Тони.


Последният етаж е решен в средиземноморски стил. Това е SPA центърът на семейство Петрови. Има фитнес, стая за релакс и водна стена. На този етаж е разположен и кът с икони. В двора на къщата има басейн. На дъното е изписана фамилията на семейството на миската.