Бориса Тютюнджиева, която тръби че е моногамна жена и се изписва като истинска девица се оказа, че е доста палава под завивките.


В снощния епизод на "Къртицата" съквартирантът на манекенката - охранителят на звездите от "Непобедимите" - Емо Каменов, довери пред останалите, че е виждал брюнетката в доста компрометираща ситуация. До този момент той мълчеше за тъмното минало на моделката, но причината да разкрие някои интимни нейни тайни е заради конфликта, който Тютюнджиева предизвика в Базата. От бяс и злоба Бориса за малко не удари друга участничка - Марина, но успя да я разплаче.

Затова Емо издаде, че Бориса е преспала с една холивудска звезда. Охранителят каза, че я видял през 2011-а година и поясни, че знае точното място и номера на стаята, където се е подвизавала тя заедно с актьора.

"Ама и той ли има толкова много татуировки колкото теб?", поинтересуваха се съквартирантите за самоличността на холивудската знаменитост.


"Не толкова, но има ето тук и тук", каза Емо, като посочи точните места и големината на татусите, които съвпадат напълно с тези на Силвестър Сталоун.


"Мога да й припомня и, че няколко пъти са я гонили и не са й давали да припари", каза още Емо, като не поясни какво точно има предвид, но обеща на съквартирантите, че когато излезнат навън, след шоуто, ще им разкаже всичко.


Съквартирантите се сетиха, че през 2011-а Бориса имаше връзка с дългогодишния си приятел, за когото често е споменавала. Наскоро тя приключи тази своя 4-годишна връзка. Междувременно се заговори, че с днешна дата, тя е любовница на бившия съпруг на Деси Зидарова - Михайл Младжов.