Първата тренировка на националния ни отбор по волейбол в Арена Ботевград ще бъде в четвътък. Това съобщи днес пред репортер на botevgrad.com новият селекционер на тима Пламен Константинов след откритото занимание на тима в залата в Правец.


Волейболистите на представителния ни тим се събраха вчера и ще бъдат базирани в Правец. Първите няколко дни ще се набляга на кондиционна подготовка във фитнеса и залата в спортния комплекс в града.


Арена Ботевград вече е оборудвана с необходимото волейболно оборудване. В събота и неделя специалисти от БФ по волейбол монтираха специалната настилка, върху която ще се провеждат тренировките на волейболните ни национали, както и предстоящите през август контроли. Двата кола бяха поставени в специални ботуши, а след това бяха сложени мрежата и антените. А миналата седмица от полето бяха изнесени баскетболните конструкции.


Тренировките в Ботевград ще бъдат закрити. Съществува вероятност при определен интерес от страна на медиите да има и открито за зрители и журналисти занимание.