Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Марая Кери се сгоди за милиардер

Марая Кери се сгоди за милиардер

Певицата Марая Кери се сгоди за австралийския милиардер Джеймс Пакър, съобщава приятел на влюбената двойка.


Звездата и бизнесменът, който е собственик на хазартната империя "Crown" , са заедно от няколко месеца. Двамата дори са посрещнали Нова година заедно в едно от казината на Паркър в Мелбърн. Марая е изнесла кратко представление пред подбрана публика, сред която била и майката на годеника й.


Според австралийското издание "Сидни морнинг херълд" Паркър е предложил на Кери годежа в четвъртък, докато двамата са били в Ню Йорк. Вестникът посочва още, че семейството на милиардера се радва, че той и певицата са заедно. "Марая направи Джеймс много щастлив мъж, тя е много специален човек и семейството напълно я одобрява", казва източник пред "Сидни морнинг херълд".


Годежният пръстен на звездата бил "спиращ дъха" със своите 35 карата.


Това ще е третият брак за 45-годишната Марая, която преди това беше омъжена за рап артиста Ник Канън, от когото има две деца, както и за музикалния продуцент Томи Мотола. Паркър, на 48, също ще се жени за трети път, а от предишните си бракове има три деца.



Етикети към тази новина:
Марая Кери годеж



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1588
Дата: 22.01.2016, 18:38

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Botevgrad2015, преди 8 години
Avatar
Ако не беше омъжена за Томи Мотола, по това време шеф на Sony Music, никой нямаше да е чувал за нея, и никой нямаше да и пише и композира песните за Коледа, и т.н. Щом се раделиха, тя вече няма хитове. Все пак има хубав глас. За външен вид - има разбира се, макар според мен повечето ботевградчанки на площада са по-хубави. Знае и за кого да се жени - милиардер е по-добре от милионер.
vanautu, преди 8 години
Avatar
#1.Дори не подозирате,колко грешите.
Марая Кери е може би единствената певица,която сама пише текста и музиката към песните си.Това лесно може да го проверите.Освен това притежава неподражаем глас.Омъжи се за Тони Мотола когато беше вече супер звезда,с три платинени албума.
В шоу-бизнеса в САЩ има един таван-самостоятелно шоу в Лас Вегас.Това носи по 1 милион долара на вечер.Там е тя,Селин Дион,а от 01 02 и Дженифър Лопес.Тогава спират с новите песни.Там съм гледал Том Джоунс, Хулио Иглесиас,Майкъл Болтън и Джеймс Браун.А Г-н Мотола си подбира "младо месце".Приписват му и Майли Спиърс.
mat77, преди 8 години
Avatar
Mnogo znaesh,i navsiakade si hodil,vzemi se skrii
vanautu, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
Много знам!И навсякъде съм ходил!Виж за скриването си прав.
Мургаш, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
Не е лошо човек да ходи по света, щом може да си го позволи. Хубаво е и когато го сподели. Тогава и другите могат да научат нещо, стига да искат. Не завиждайте и не злобейте.
Мургаш, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
Десата на Пакър, и трите, са от втория му брак. Казва се Пакър, а не Паркър. Това само за протокола.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com