Коалицията регистрира своите кандидати за народни представители в 26-ти РИК. Водач е областният координатор и бивш вътрешен министър Младен Маринов. Част от листата с кандидати са изборните ветераните – Валентин Милушев на 9-то място, юристът и досегашен депутат Марин Маринов е 2-ри, ботевградския лидер на ГЕРБ Дамян Маринов е 3-ти, а  Младен Медаров 11-ти.


Сред кандидатите са включени младежите от МГЕРБ – ботевградчанинът Николай Велков, който заема 5-то място; Звезделина Котларова е 10-та, а общинският съветник в Елин Пелин - Цветелин Добрев е 13-ти.


Дамите са д-р Лиляна Алексиева от Копривщица е 7-ма, бизнес-дамата от Годеч - Снежина Асенова 16-та. Учителката и председател на Общинския съвет на Драгоман - Моника Георгиева е 14-та, педагога от Сливница - Мария Стоичкова-Денкова в 12. Нови лица в кампанията са брокерът от Своге - Евгени Божилов 4-ти, предприемачът Петър Миланов 6-ти, който е представител на коалиционните партньори от СДС, юристът от Костинброд - Ангел Милчев е 8-ми, а учителят от Горна Малина - Стефан Славков е 15-ти.


 


Ето пълният списък на кандидатите:


 


1. Младен Маринов


2. Марин Маринов


3. Дамян Маринов


4. Евгени Божилов


5. Николай Велков


6. Петър Миланов


7. д-р Лиляна Алексиева


8. Ангел Милчев


9. Валентин Милушев


10. Звезделина Котларова


11. Младен Медаров


12. Мария Стоичкова-Денкова


13. Цветелин Добрев


14. Моника Георгиева


15. Стефан Славков


16. Снежина Асенова