Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - DonTampone
Потребителско име:DonTampone
Име:Господин Борис Дренов
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:05.09.07, 20:47 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:120
Последна промяна:22.03.08, 09:23 (преди 10 години)


Последните коментари в новини:


Да припомня, Алеко Константинов е написал "Пази Боже сляпо да прогледа" преди повече от век . Е, сякаш и днес имаме съвременен прочит на разказа с главен герой Председателя на ОС.
Свидетел съм на класически пример на поговорката "Дай на глупака власт и му гледай сеира".

С такива "показни акции" МВР, прокуратура и съд си гласят статистиката за разкрити престъпления и за осъдителни присъди Усмивка

Към #77. "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!", Йордан Йовков.
И не пиши коментари докато ползваш служебен нет , че си лесно разпознаваем Смее се

Поведението на съветниците от ОББО + Цанко Цанов и Дамян Маринов е цинично. Тези същите утре ще агитират да се гласува за тях отново?!

Моля, да бъде публикувано заявлението за обяснение на г-жа Саня Илиева. Всеки сам ще може да прецени дали заявлението е обосновано, дали просто се иска обяснение или се обвинява някого в нещо.
Както и в статията е цитирано, става въпрос за "неспазени плащания, разписани в Колективния трудов договор и вътрешните правила за работна заплата". Говори се още за "неполучени суми от преподавателите". Нека се види въпросните "неспазени плащания и неполучени суми" къде са строго регламентирани в посочените нормативи документи, да се цитират конкретни параграфи, точки и алинеи от тях.
Като се установи, че са допуснати нарушенията пледирани от г-жа Илиева, нека виновния си понесе административната отговорност.

« предишна123456следваща »