Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - DonTampone
Потребителско име:DonTampone
Име:Господин Борис Дренов
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:05.09.07, 20:47 (преди 11 години)
Брой коментари в Новини:124
Последна промяна:22.03.08, 09:23 (преди 10 години)


Последните коментари в новини:


Много се разми темата за приема в първи клас. Изтрайте поне до края на годината с предизборните препирни.
Мислете градивно и давайте идеи за нещо по-добро и хубаво.
Всяка власт е преходна и типично по български ще оплюем всяка една, това е ясно.
Не намирам причина да се смесва приема за първи клас с мръсна политика.

Да, наистина парите, с които училището субсидираше обяда на децата са спрени. Същото се отнася и за парите за басейн. Така е преценила г-жа Кочкова за добре, така е процедирала. В правото си е, упражнила го е. И за това нещо не се е искало становището и подписите на родителите.
За сметка на това обаче се правят родителски срещи, на които се искат подписите на родители в подкрепа на друго становище, че виждаш ли и други са си упражнили ЗАКОНОВОТО право, с което са "откраднати" пари от училището. Но пак казвам, така е сметката г-жа Кочкова за добре, така го прави.

Виждам, че много се коментира и запис. Аз лично не се срамувам от това , което се чува в записа. Не би трябвало да се срамува от него и г-жа Кочкова, която недвусмислено заявява, че управлението ѝ е прозрачно и не се притеснява да се заснема дори с видеокамери случващото се в училището.
Edit: Изпуснах да отбележа, че не съм автор и на видеото , нито съм го хостнал, но декларирам автентичността на аудио записа и удовлетвореността ми, че все пак някой се е погрижил обществеността да се "докосне" до думите на директора на ОУ "Вапцаров".

#3 Написаното от теб е супер плоска манипулация. Проектите са правени след обследване на обектите, а това бе реализирано в края на 2016 и началото на 2017. Кога да са одобрявани въпросните проекти, погледнато хронологически ?

Да припомня само, Георгиев стартира процедура по набиране на проектни предложения по схема “Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради”. И това бе за програмата 2007-2013. Не знам колко предложения бяха събрани, ама не съм чул дори една сграда да е санирана по тази програма.

Ако вярваш в това, което си написал/а, бих ти препоръчал да посетиш психиатър!

Да припомня, Алеко Константинов е написал "Пази Боже сляпо да прогледа" преди повече от век . Е, сякаш и днес имаме съвременен прочит на разказа с главен герой Председателя на ОС.
Свидетел съм на класически пример на поговорката "Дай на глупака власт и му гледай сеира".

« предишна123456следваща »