Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - tishko
Потребителско име:tishko
Име:Господин Tihomir Naidenov
Статус:потребител с права / активен
Възраст:29 години
Регистриран на:22.07.07, 20:54 (преди 11 години)
Брой коментари в Новини:653
Последна промяна:21.03.08, 09:54 (преди 11 години)


Последните коментари в новини:


#2 - Категорично не си прав за това, че се избират най-евтините (съответно некачествени) лампи. Избират се тези с най-добро съотношение цена:качество:гаранционен срок

24 - И защо е вреден? Ама ако може с факти и конкретика, а не с общи приказки.

45 - Вероятно сте забравили, че един от първите основно почистени от БКС обекти беше именно стадиона, но трябва да знаете, че той все още е държавна собственост, а не общинска и засега няма как да бъде реализирана някаква по-сериозна модернизация.

П.С. 100 000 лева на година е субсидията за футбола, отделно стадионът се поддържа изцяло за сметка на общината. Не мисля, че това е нищо.

21 - Еми не може всичко наведнъж. И на площада ще му дойде реда.
22 - Имам информация - споделям я. Нещо против ли имате?
26 - Именно, защото имаше ИСТИНСКО обществено обсъждане се стигна да много по-добрата идея да се покрие Стара река, вместо да се прави двуетажен паркинг. Нали това е идеята на тези обсъждания - да се избере най-доброто решение.
34 - Общественото обсъждане за парка е проведено през 2014 - да го бяхте предложили този прототип тогава. И не смятам, че пейките са неудобни, просто нямат облегалки. Между другото, много от поставените там смислени предложения бяха включени в крайния вариант на проекта през 2016.

17 - Пейките са точно такива, каквито са показани в проекта.

http://videos.botevgrad.com/view/22044/Startira-realiziraneto-na-proekta-za-rekonstrukciya-i-blagoustroyavane-na-gradskiya-park/

Споделям мнението Ви, че не са най-удобните възможни, но на общественото обсъждане не е имало изразено мнение, че са неподходящи и така са си останали във финалната версия на проекта. Все пак дизайна на пейките е съобразен и с общата визия на парка.

« предишна123456следваща »