Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - tishko
Потребителско име:tishko
Име:Господин Tihomir Naidenov
Статус:потребител с права / активен
Възраст:29 години
Регистриран на:22.07.07, 20:54 (преди 11 години)
Брой коментари в Новини:632
Последна промяна:21.03.08, 09:54 (преди 10 години)


Последните коментари в новини:


11,12,13 - нещо сте в грешка - миналата година в Ботевград не се ползваше пясък, но бяха разпръснати рекордни количества сол. Доколкото знам няколкостотин тона. По малките тесни улички с наспирали коли наистина имаше известни проблеми, но то и няма как. Имайте предвид, че сега ОП БКС разполага с много повече специализирана техника за снегопочистване.

5 - Ще направим новина със снимки на техниката за снегопочистване. Очаквам тогава също да коментирате дали ви се струва достатъчна и адекватна.

№28 - Чисто и просто сме го казвали и доказвали многократно пред компетентните институции.

А новината е, че сме подкрепили един студент в така важния в днешно време телекомуникационен сектор. Вие го обърнахте на съд и трибунал Усмивка

Между другото подкрепяме редица спортни и социални инициативи, без да тръбим за всяка една. Нямаше да го направим и сега, но е важно да се знае, че в Колежа се придобиват адекватни знания, които биха позволили на студентите там да се реализират добре на трудовия пазар не само в Ботевград, но и в цяла България.

24, 25 - Г-н Г. тия ги разправяше наляво и надясно няколко години, но една лъжа повторена 1000 пъти не става истина, колкото и да ви се иска на вашата групичка по интереси, дето не сте коалиция...

« предишна123456следваща »