Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Анкети :: Дискусия за анкета

07.04.2021 / Щe ycпeят ли пapтиитe дa формират ново правителство?

Гласувай Виж резултатите
Общ брой гласували: 275
Още анкети »
Коментари
Guest , 07.04.21, 21:53 (преди 1 седмица)
Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни изрази!

Guest , 08.04.21, 09:26 (преди 1 седмица)
"За крадец не ставаш, сине, ти си будала!" Всички станахме будали. Сега ще ни управлява баш крадецът!

Guest , 08.04.21, 15:33 (преди 1 седмица)
Това са клонинги на БКП. Букмейкърите търсят изненадата и разочарованието на тълпите. Набедените за ЕЛИТ ще пътуват с корабите на ДРАКО, като сурово месо за директна консумация... Бесен Бесен Бесен

Guest , 10.04.21, 20:34 (преди 1 седмица)
Отговор Г) През к*ра ми е! Кул

Guest , 12.04.21, 13:26 (преди 5 дни)
Коментиращи, пийте си хапчетата за психо!

Guest , 12.04.21, 20:25 (преди 5 дни)
"Дилов-син издаде най-голяма "скрита" гордост на ГЕРБ, която да компенсира нараненото его на нежелан, токсичен, партньор на лидера им, а именно че още малко и ББ ще стане премиера с най-дълъг стаж, подобрявайки антирекорда на Станко Тодоров.

Дори не се досещат какво това означава - още, по, най- "Станко" щял да бъде Бойко. Станко Тодоров поне никой не свързва с корупция и грабеж.

Мисля си, че това е най-яркото доказателство за сходния генотип на двата приемиерски мандата. България просто излезе от историята по време на Борисов, както беше по време на Станко Тодоров и Живков, и регистрира най-мрачните антирекорди в историята като демограрафия, като икономика, като демокрация, медии, права, свободи.

Както се казва от Станковщината се измъкнахме, от Борисовщината не. Коренът им е един и същ - живковски, не случайно Борисов бе лансиран от кръга "Живков".
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: