Меги Дерм е осмата, напуснала Survivor Експедиция Робинзон

Въпреки че бизнесдамата беше обречена, за негативния вот в Барбадос й съперничеше близначката Биляна, набедена за интригант №1 в племето

17.10.2007

Меги Дерм си тръгна от "Survivor Експедиция Робинзон" щастлива и доволна от преживяните емоции.

Изгонването на "фаталната жена", чийто бизнес в Германия включва стриптийз барове, се очакваше отдавна заради слабото й представяне в състезанията.

На раздяла с Барбадос тя прегърна Таня, Антон Агонцев и, разбира се, Георги Кръстев.

На племенния съвет Меги призна, че таи платонична любов към варненеца, а отношенията си с него определи като "истинско приятелство".

Тя разказа на съотборниците си, че досега не е намирала щастие в любовта, но никога

не е губила надеждата да намери мъжа мечта

А дали го е открила в лицето на Кръстев? От някои нейни реплики става ясно, че може би да...

Освен че постоянно обсипваше фаворита си със суперлативи, Меги заяви, че много иска да се запознае с майка му, за да я похвали за възпитанието, което е дала на сина си, и да почерпи от нея положителен опит.

33-годишната бизнесдама от самото начало обаче споделяше пред камерите, че се притеснява от десетилетната разлика помежду им и че мъж на тази възраст трябва да си поживее поне още пет години, преди да се обвързва сериозно с нея.

Кръстев на свой ред й посвети стихотворение с куп хвалебствени епитети по неин адрес - например, че е

смела в живота "като триглавата ламя"

На племенния съвет обаче избухналите, но нереализирани чувства между двамата не бяха единственият предмет на обсъждане.

Повече дебати предизвика близначката Биляна, набедена от останалите за интригант №1. Най-младата в Барбадос се отърва на косъм от изгонване.

Конфликтът й със счетоводителя Сашо все така продължава - най-вече заради битови проблеми и дрязги. На нейна страна задочно се оказа напусналата по-рано Христина, която беше дала против него своя черен вот.

Преди да се съберат в пещерата, осмината бяха попълнили анкета за взаимоотношенията в племето, а вътре водещият Карамазов влезе

в ролята на психотерапевт

Оказа се, че въпросите кой е най-работливият в Барбадос, кой обединява племето и без кого не може то имат един отговор - Антон Агонцев.

Сашо пък бе посочен от съотборниците си като най-подходящия да разпределя храната в синия лагер.

Междувременно в Тортуга си почиваха и се развличаха с разговори за любов... и още нещо. Жените любопитстваха колко ли представителки на нежния пол са минали през леглото на Жоро Костадинов и

той назова число над 200

Аз професионално секс не правя, категоричен бе също така стриптийзьорът и философски заключи: "В този забързан свят любовта минава на заден план."

Според него жените у нас са меркантилни, макар че Джина се опита да прехвърли част от вината за това на мъжете, които били забравили да ухажват.

Костадинов, който беше станал доста близък с изгонената Габриела, освен това призна, че до този момент на острова не е мислил за секс.

Очаквайте

Двете племена са изправени пред екстремно преживяване, а на дуел са призовани най-мускулестите мъже в Барбадос и Тортуга: Станислав и Жоро Костадинов.

В синия лагер Агонцев продължава да се притеснява за морала на своите съотборници. Съпругът на Дияна от първия сезон е загрижен, че флиртът на Финдо с младата Биляна може да развали семейството на гребеца.