Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Правец
РСПБЗН - Правец: Опасност от пожари в житните масиви
РСПБЗН - Правец: Опасност от пожари в житните масиви

Във връзка с предстоящата жътвена кампания по прибирането на реколтата през 2019г. и високите температури, които създават голяма предпоставка за възникването на пожари в..
16.07, 11:58     0 ком.
Крепостта „Боровец“ оживява с възстановки на бита и занаятите от античността
Крепостта „Боровец“ оживява с възстановки на бита и занаятите от античността

Пазар на роби, с какво са се лекували древните римляни, как са погребвали близките си На Петровден - 29 юни, за втора поредна година..
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка
Owned
Owned
* * * * * (5)
[още топ картинки]
Топ виц

Собственикът на фирмата за пирони "Кавазаки" решил, че иска да си направи реклама на стоката и се обърнал към най-добрата агенция: -Искам реклама, която ясно да показва, колко е добра стоката ми. От рекламната агенция му казали, че няма проблем и да си пусне теливизора на другия ден в 8 и ще види. Отишъл си човечеца у тях и зачакал да види рекламата си. Дошъл оречения час и започнало следното: На телевизора се показал един голям кръст и двама римляни заковавали Исус Христос за него, който пък от своя страна виел от болка. След тази сцена излезнал един голям надпис "Пирони Кавазаки - няма измъкване" Като видял тая реклама собственикът се шашнал, защото била прекалено брутална и щяла да изплаши клиентите му. Отишъл пак във агенцията, но тоя път с молбата: -Искам рекламата ми да е кратка, ясна и съдържателна. Те го изпратили пак със същата уговорка. Седнал той и зачакал. Дошло времето за рекламата и нашия човек, що да види!? Една ръка в близък кадър, а в нея със забит пирон, после камерата се отдалечила и се видял Исус на кръста. И отгоре надписа "Пирони Кавазаки - няма измъкване" Реакцията на собственика била същата и той решил да се обърне за последно към рекламната агенция. -Абе ще може ли в рекламата ми да няма Исус Христос на кръст И айде пак вкъщи да гледа следа рекламата. Почнала тя и съдържала следното. Дали един голям кръст пред, който имало двама римляни, а в далечината бягал Исус Христос. Единият рилмянин клател глава и си намилал: - Ех, ако беше с пирони Kавазаки, нямаше да избяга!
Черен хуморbotevgrad.com - (25.02.2010)
* * * * * (3.5)коментирай (6)

[още топ вицове]