“Към 3 часа получих обаждане, че в двора на вилния ми имот има катастрофирал автомобил. Веднага тръгнах към Зелин. Видях колата, която се беше спряла на няколко метра от вилата ми. Автомобилът е съборил електрическия стълб, след това е преминал през оградата на съседите, съборил е междинната ограда и е спрял в моя двор. Две от момчетата са починали на място. Разбрах, че едното от тях е син на Павлин – Жука, а другото, което е шофирало – на бизнесмена Веселин Костов – Кмета. Двете момчета, които са били на задната седалка са ранени, но без опасност за живота. Едното е внук на Климент Гешев, Разбрах още, че преди инцидента момчетата са били на купон във вилата на Гешев. Възможно е да са употребили алкохол. От последствията, които видях, мога да кажа, че автомобилът се е движел с много висока скорост” – разказа за botevgrad.com собственикът на вилния имот, засегнат от тежката катастрофа.

Мъжът сподели още, че във вилата му живеят възрастна жена и нейната гледачка, които са чули силен трясък през нощта, но от страх не са излезли да видят какво се е случило.  

Поради съборения електрически стълб, без ток са част от вилите в Зелин и районът около ТПГ "Стамен Панчев". В момента групи на Енергото възстановяват щетите - видя наш репортер.