Освен че е лош родител, освен че има проблем с алкохола и наркотиците, Бритни Спиърс не носи бельо. Никога.

25-годишната певица обяснява най-чистосърдечно, че не понася гащи, защото „просто не харесва“ как се впиват в кожата й.

Това е й причината младата майка непрекъснато да бъда хващана от папараците как ходи без бельо.

Бритни знаела, че това е ужасно глупаво, но просто мразела бельо. Всъщност според световните статистика, цели 3.5% от жените по света не носят бельо, така че Бритни не е единствената.

И докато си ходи без гащи, тези дни Бритини пак намери време да свърши куп ненормални неща, будещи жал и съжаление.

Психично нестабилната звезда прегази крака на папарак на излизане от паркинг в Бевърли Хилс.

Инцидентът станал вчера в звездния град близо до Лос Анджелис, докато Спиърс карала Мерцедеса си тип кабриолет. На излизане от подземен паркинг тя завила рязко надясно, прегазвайки крака на единия от фотографите, които я придружавали.

Последният, който работи в специализирания сайт за знаменитости TMZ.com е бил откаран в спешна помощ, но рентгенът не показал никакви фрактури. Според TMZ Спиърс дори не слязла от колата си.

На 21 септември тя беше призната за виновна, че е карала без книжка и е избягала след инцидент на паркинг през август, когато блъснала паркирана кола, след което потеглила сякаш нищо не се е случило.

И това не е всичко. Бритни няма да може да посещава двете си малки деца докато не изпълни инструкциите на съда, постановени от съдия в Лос Анджелис.

25-годишната звезда има право само на посещения под надзор, след като загуби попечителство над децата си в полза на бившия си съпруг Кевин Федърлайн. След изслушване в сряда съдията обаче заяви, че отнема и това й право заради неспазване на съдебните нареждания. Не е ясно кои заповеди точно не е изпълнила певицата.

Може би едното от правилата е да си поправи домофона, защото когато последният път децата пристигнаха на гости при майка си, Бритни не им отвори, оправдавайки си, че домофонът е бил счупен.