Симпатичната блондинка ще гостува утре вечер във „Вечерното шоу на Азис", където ще разкрие подробности от живота си след престоя в къщата.

 „Всъщност никога не съм си мислила, че аз ще бъда красивицата на къщата", възкликна скромно Иванина. Брадърката разкри, че поведението й в къщата било по-освободено, защото е имала ясното съзнание, че прави шоу.

Бившето гадже на красавицата не пожелало да се срещне с нея след финала й в „Биг Брадър". Трудно му било да приеме случилото се между Иванина и Денислав, както и отношенията й със съквартирантката Даниела.

Оказва се, че русата девойка имала връзка с женен мъж без самата тя да знае подробности около семейното му положение. Избягвала да му задава лични въпроси, раговорите им обикновено се въртели около секса и забавленията.

„Не сме правили секс с Денислав и не съм била с жена досега", изповяда палавата блондика във „Вечерното шоу на Азис".

 „Стана ми гадно за Соня Немска, лицето й издаваше отчаяние и злоба, очите й бяха насълзени", коментира влизането на половинката на Денислав в къщата.

„В никакъв случай не съм лека жена, българинът е малко ограничен към такъв формат предавания", убедена е Иванина.

„Държа на морала, морална съм, за съжаление всеобщо схаващане е, че ако едно момиче изглежда добре, е лека жена", допълни тя в отговор на въпроса на водещия дали се чувства лека жена.

„Намесват ме с Коко Динев, но не го познавам лично. Той беше приятел на по-бившето ми гадже от Свиленград", призна блондинката.