От близо три години Камелия говори все по-често за желанието си да има дете. Фолкзвездата се е запалила по идеята, следвайки примера на почти всички свои колежки, които вече станаха майки. С помощта на доста умелия си изказ пред медиите и никога да не отговаря 100% категорично, певицата не веднъж даде повод на слуховете да я забременят. В началото на миналата година Камелия каза, че вече упорито работи за дете. Времето минава и се вижда, че усилията й не са се увенчали с успех.

Преди месец обаче, по време на концерта за рождения ден на телевизия Планета, обективът на СЛАВА забеляза малкото коремче, което звездата е направила. За първи път виждаме понапълняла изпълнителката на Фалшива кожа, която иначе е известна като една от жените с най-поддържани тела в шоубизнеса. И то издайнически именно в тази деликатна област. Предполага се, че Камелия не е фен на бирата или бозата все пак. Дали най-после съкровената й мечта да стане и тя майка не е на път да се осъществи?

Пред СЛАВА фолкдивата сподели, че мечтае за дете и се надява през 2009 година да се сбъдне желанието й. Преструвките, че уж нямало от кого или пък подмятанията за раздяла с дългогодишния й спътник в живота Цветин от нейна страна са само пиар трик, за да не разваля удоволствието на почитателите, които си мислят, че е свободна.

Певицата има и друг повод да се притеснява да стане майка. Дали имиджът й на секссимвол няма да отиде по дяволите? Не би трябвало, ако продуцентите й решат да я подкрепят подобно на Емилия, например. След известен период на вледеняване на отношенията с Митко Димитров, в момента Камелия е във възход отново. Пайнер я подкрепя да завърши дългоочаквания си нов албум, осигурява й много участия. С две думи, тя разполага с достатъчно средства. Чува се даже, че искала да продаде къщата си, намираща се в близост до столичния Лъвов мост за около 2 милиона лева.

Преди време се носеха слухове, че фолкиконата не може да има деца и именно това й тежало много. Но след като продължава да говори за това, значи проблемът е може би някакъв страх. Камелия е достатъчно амбициозна, за да върне бързо позициите си след евентуална бременност. Майчинството едва ли ще срине кариерата й. Щом Анджелина Джоли не е станала по-малко харесвана след като има вече цели шест деца, защо пък нашата звезда Камелия да не продължи да бъде такава. Коремчето й на концерта на Планета може само да навява мисълта, че певицата е готова за всички трансформации и последствия.

Да не забравяме и нещо друго. На 10 януари Ками навършва 38 години. Колкото е по-голяма възрастта, толкова бременността става все по-трудна и рискова. Изпълнителката би трябвало да е наясно с това. И до днес блондинката определя всякакви писания за здравословното й състояние и плодовитостта й като пълна измислица. За най-гнусната лъжа по този повод коментира една публикация в булевардно издание, че е болна от рак. Нищо от тези твърдения не е истина.

Дали Камелия е бременна, или просто преди излизането си на сцената на първа зала на НДК не е преяла, например, ще разберем съвсем скоро. Една такава новина няма как да бъде скрита. Още повече след като има толкова голямо желание за бебе, певицата би трябвало да огласи цялата преса. Едва ли някой ще се учуди на една гола бременна Камелия, например.