Нашият съгражданин д-р Бисер Бончев е началник на травматолотичното отделение в болницата "См.Анна" /бившата Окръжна болница/ в София.

При краткото му посещение в Етрополе по повод предизборното събрание на СДС успях да взема кратко интервю от него. Ето какво каза той за читателите на botevgrad.com.

Работя като травматолог в болницата "Св.Анна" от 1995 година. До сега бях лекар-ординатор. От м.юни 2007 година съм началник на травматологичното отделение към клиниката по ортопедия и травматология на болницата. Имам професионална квалификация, специалност "Ортопедия и травматология" от 1998 година.

Освен посочената специалност д-р Бончев има и сертификати  за ендопротезиране на големи стави; по ортоскопия; ултразвукова диагностика на големи стави.

На въпроса ми могат ли жителите на Етрополе "да се облагодетелстват" от това, че назначеният шеф на травматологичното отделение е етрополец, той каза че не само те, но всички постъпващи в отделението болни се приемат по подобаващ се начин. Етрополци са облагодетелствани, че в самия град има травматологично отделение. Що се касае до тежки случаи ние сме приемали и лекували доста етрополци.