Мобилният оператор М-Тел обяви, че вече предлага и кредитни карти на клиентите си. Абонатите могат да се сдобият с кредитна карта DSK–M-Tel с логото на VISA при покупка на телефон или лаптоп, съответно с нов абонамент за телефония или пренос на данни и при облекчена процедура по одобрение.
Кредитната карта позволява избраният продукт да бъде изплащан на равни месечни вноски без лихва и за срок по избор на клиента.
Над 290 милиона евро са изхарчени с карти Visa в България през миналата година, съобщиха по-рано тази седмица от компанията.
DSK–M-Tel предлага редица преференциални условия при ползване – потребителите й не заплащат такса за обслужване за първата година, а през втората тя е два пъти по-ниска от редовната цена.
Притежателите на картата могат да пазаруват разсрочено и без оскъпяване в над 1000 търговските обекти. Освен това, кредитната карта DSK–M-Tel дава възможност на клиента да погасява месечните си сметки към Мобилтел директно от сумата по кредитната карта.
Картата може да се използва и за извършване на всички останали стандартни операции навсякъде в страната - плащане на POS терминал при търговец, теглене на пари в брой от банкомат или в банкови клонове, резервации за хотели и самолетни билети и др.
През първите четири месеца от пускането на картата на пазара, притежателите й ще могат да извършват безлихвено всякакви транзакции и покупки. За нови клиенти на М-Тел издаването на картата е безплатно.